Takto předvádí módu zralé modelky
FOTO: Václav Burle

Takto předvádí módu zralé modelky

13. 6. 2018

Ještě jednou se vracíme ke Dni otevřených dveří Pražského kreativního centra, jehož součástí byla i módní přehlídka zralých modelek portálu i60.

Přinášíme vám jednak výběr fotografií pana Václava Burleho, ale i video, které natočila a zpracovala paní Danuše Kubátová.

Tentokrát dámy předváděly modely zapůjčené společností Textile House, o úpravu vlasů se postaralo Střední odborné učiliště kadeřnické Karlín, líčení měla na starost vizážistka Pavla Zajíčková a modely vybírala a celou akci režírovala Elen Zajíčková.

Partnerem akce byla společnost Dermacol.

Přejeme pěknou podívanou.

 

 

móda Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Várošová
Paní Válková,píšete bludy,já si s nikým na portále nechatuji.Kdyby jste se zúčastňovala a sledovala portál i60 a ne jen přešívání oděvů, tak se mininálně vyjadřuji k příspěvkům.To jen na vysvětlenou.Taky Vás baví móda,zrovna tak jako mně,ale nesnáším nespravedlnost a nějaké vymýsly a nesmysly co píšete mně nezajímají..Hezký den do Ostravy!
Naděžda Valková
Paní Várošová....že Vás to chatování tak baví :-D
Naděžda Valková
Milá Elen, moc Vás všechny chválím. Krásné modely, modelky, fotografie i video. Modelky pěkně nalíčené. Opět profesionálně zvládnutá akce ! Také chci poděkovat všem dámám, panu Liborovi, zde na portálu, za kladné ohodnocení Tvé práce. Měj krásné dny .
Alena Várošová
Paní Zajíčková,taky nechci rozpoutávat nějaké přestřelky,nemáme to žádná z nás,jak píšete zapotřebí.Každá víme své,jak to bylo,je a chodí. Jak jste to myslela,že žádnou šanci nepromarním abych se do Vás navážela,to je pod moji úroveň..To jste vedle,jak ta jedle.Jen nepiště něo o pamětnících,protože vše se dá zpětně dohledat co jsem kdy psala pravdivě o Velké módní soutěži a proč..Za svými názory si stojím a na jedné straně mi vysvětujete,což není třeba již v tomto příspěvku podruhé, kolik Vám dá práce takovou akci - přehlídku připravit a uskutečnit Nikdy se přehlídka,či nějaká akce není ze dne na den.Není to jednoduchá věc,na to se musíte delší dobu připravovat i týdny, znám to také.Také Vám nechci a nekazím radost z Vaší práce. Na druhé straně je to narychlo shánět nové modelky,jak píšete..... Ty máte již dopředu připravené.Jen si tak trochu víc protiřečíte.Nic ve zlém,promiňte mi moji upřímnost. Hezký večer.
Elen Zajíčková
to není tak jednoduché vybrat z takového množství adeptky. když vás tlačí čas, tak sázka na zkušené dámy je prostě nevyhnutností. Ano, původní myšlenka s modelkama byla jiná, to vím i já, ale jak uspokojit všechny, když je akce sem -tam. A nemyslete,si, že o tom nepřemýšlím.
Elen Zajíčková
Paní Várošová, nechci opět rozpoutávat známé přestřelky. Památníci je mají ještě v paměti. To nemáme zapotřebí. Máte samozřejmě právo napsat svůj názor . A vy tu šanci nikdy nepromarníte, tak jsem se pokusila Vám vysvětlit, že
Alena Várošová
Paní Zajíčková ráda Vám odpovídám.Nekritizuju Vaši práci,to jste na omylu,jsem jsem napsala,to co je pravda jedny a ty samé,kromě Helenky V..Myslím si,že svůj názor mohu snad napsat,některé si to jen myslí a nedovolí si to napsat ,aby nebyl oheň na střeše. Ba naopak si vážím lidí,kteří tohle vše dokáží zorganizovat aby to klaplo a byl úspěch zaručen.Rozhodně je snazší si vybrat modelky které znáte,jsou z Prahy a které se pravidelně těchto přehlídek zúčastňují,p.Kulová je profesionální modelka a tak potom v tom případě nechápu proč se mají přihlašovat další zralé,či nezralé modelky na íčko.. Mám ráda upřímnost a pokud máte proti mé osobě výhrady chtěla bych znát jaké a proč.Někteří lidé totiž nepřijmou a nedokáží přijmout pravdu,Tímto jsem teď nemyslela Vás.Ano máte v tom pravdu,že ve Zlíně chodí taky jedny a ty samé,ale nevěřím tomu, že některé nové budou někdy v budoucnu někde předvádět. Vím jak to chodí,vesničanky šanci u Vás nemají.Přeji Vám mnoho úspěchů ve Vaší nesnadné práci a jestli chcete slyšet i ode mne pochvalu,ano byla jste skvělá a přehlídka se díky Vám vydařla a díky zpracování p.Danuší byla jedinečná. Hezký večer všem příznivkyním módy,mezi které se až na konci řady počítám i já.
Elen Zajíčková
Moc ráda plním žádost čtenářek, které chtějí naše modelky znát i jménem. Jarka Kulová, Marie Knotková, Helena Votíková, Anička Chalupová, Libuše Kotoučková, Jarmila Ponikelská, Hanka Horníčková, Helena Mandíková. Těmto dámám patří mě obrovské poděkování. Tak jako i ostatním , které kdy předváděly , nebo budou v budoucnu modelkami módních přehlídek Portálu i60.
Helenka Vambleki
Sqěléééééé!
Elen Zajíčková
Už jsem si zvykla, že některé čtenářky i60 řeší stále jeden a ten samy problém a rády se strefují do živého. Výběr modelek je nejdůležitější z celé akce. Chtěla bych říct, paní Aleně, že ve Zlíně chodí stále jen ty samé dámy. A jsou to také " naše" modelky. Ale kupodivu, nikomu to nevadí. Nečekám od čtenářek ani potlesk , ani díky. Ale vůči neustále kritice se musím ohradit . Vím, že je míněna na mojí osobu. Nechci aby mi neustále někdo kazil radost z vydařené akce. Byla bych moc ráda, kdyby konečně bylo jasné všem, že nemám k ruce asistenta ani produkční. Jsem jen stylistka. Když mám udělat přehlídku, nemůžu se prohledávat archivem stovek přihlášených modelek. Nemám ani zvláštní přístup na maily všech těchto dam. Ale především, nemám čas trávit hodiny a hodiny vyhledáváním. Nemám k tomu ani kompetence. A spokojenost , je jenom iluze. Podmínky výběru vždy konzultuji s vedením Portálu i60. Hodně času mi zabere, než najdu butik, který do toho vůbec půjde. A než domluvíme podmínky. Lehce se kritizuje , ale kdo nepřipravoval přehlídku, tak ani netuší co vše to obnáší, než si dámy oblečou modely, které jim sluší. Jsem šťastná, že Portál do této narychlo naplánované akce šel, že jsme jí daly dohromady. A to i díky dámám, které už mají nějaké zkušenosti. Myslím, že pro Portál to byla obrovská reklama, takže bychom všichni měli mít radost.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.