Zatýkání na Žižkově
Ilustrační foto: pixabay.com

Zatýkání na Žižkově

25. 6. 2018

Kolem našeho činžáku je pořád nějaký cvrkot. Stačí odpoledne vyjít na stanici tramvaje či shlédnout z okna.

Stál jsem nedávno na tramvajové stanici. Dva proudy aut jely velmi pomalu. Mezi nimi jelo jedno velmi omšelé, či kradené. Najednou jedno před ním prudce zabrzdilo a jedno za ním také. Z ostatních bočních vyskákali tři tajní policisté. Dva vytáhli řidiče a spolujezdce. Ty vstrčili do okolních civilních policejních aut. Třetí usedl na místo řidiče, v kradeném autě. Za pár sekund bylo vše ukončené. Doprava se dál rozjela, jako by se nic nestalo.

Horší to bylo s kriminálníkem - cyklistou. Policie ho zastavila pro ojeté pneumatiky. Vyklubal se z něj celostátně hledaný kriminálník. Nasadili mu okovy a vstrčili ho do policejního vozu. I přes zatažená okna vevnitř křičel: „Pomoc, policie, pomóc, policie!“Bylo to silně slyšet ven. Lidé se zastavovali a zlobně se dívali na policisty.

Odvézt mukla teď už bylo snadné. Horší to bylo s jeho kolem. To muselo být odvezeno úředním služebním autem. Bylo složité a dlouhé to sem dopravit.

Nakonec vše dobře skončilo.

 

                          

 

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Doušová
Jak jsem ráda , že nebydlím na Žiškově. Miloši neměl by jste se odstěhovat někam do přírody , kde je snad příjemněji a klidněji. Vždyť po těch zážitcích, co máte ze Žiškova , nemůžete klidně spát. Přeji Vám nějaké hezké a vtipné zážitky!
ivana kosťunová
No ještěže tak - nedovedu si představit, co by bylo, kdyby to dopadlo špatně !!
Dana Puchalská
Už jsem se "lekla" že by nastal na Žižkově klid. Není a nebude. Že ano, Miloši Nekvasile? Kradou se i horší než omšelé že?
Libor Farský
Podivuji se, že se v Praze kradou omšelá auta, to bych nečekal. Ale děkuji za nápad zkontrolovat pneumatiky na na kolech vnuků, snad si mohou na vesnici ponechat zimní obutí, vždyť nejsme na Žižkově.
Alena Tollarová
Furt se něco děje a já jsem lempl, protože jsem nedávnou honičku cyklisty policistou na cykloszezce vůbec nezúročila.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.