Nový partner, nová rodina. A to bývá často problém
Ilustrační foto: ingimage.com

Nový partner, nová rodina. A to bývá často problém

27. 6. 2018

Lásky nalezené ve vyšším věku přináší jedno velké úskalí. Partner či partnerka zpravidla mají rodinu: děti, vnoučata, pravnoučata. A ty mohou rodící se vztah pořádně zkomplikovat.

vztahy a sex
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Gondášová
Všechno má rub a líc, starší lidé mají svoje rodiny a taky svoji minulost, zakomponovat tam nového člověka je složité, jsem vdova na svého otce a dědu vzpomínají všichni s láskou, byl by to problém, ale najít kamaráda, který by si žil svůj život a občas by někam chtěl vyrazit nebo na výlet, to se asi nedá a o lásce v každém věku si tak nějak myslím své
Eliška Houšková
Svého druhého muže jsem si vzala, když mi bylo čtyřicet pět a jemu třicet sedm, byl svobodný, když jsem jej poznala a když mi navždy odešel, moje děti na něj vzpomínají s láskou a chybí jim, on byl v mé rodině také šťastný. Mám nyní jako já stejně starého kamaráda, bezdětného vdovce, který má rád moje děti, cítí se s nimi dobře a je s nimi rád. Rád jezdí na setkání s mou rodinou, má mé děti i vnoučata rád.
Věra Halátová
Tento článek se mi líbí. Před časem tady někdo psal o "lásce v každém věku", a podobné bláboly. Toto je pravda. Toto já říkám svým dětem, že si ne berou jen tu jednu osobu, ale s ní celou její rodinu. A když jsou lidé starší, rozvedení nebo ovdovělí, každý má svou rodinu a bývá často problém, že každý partner upřednosňuje "ty své lidi". Žena, 74 roků, ovdovělá, začala žít se stejně starým ovdovělým mužem. Z počátku si to nemohla vynachválit, později už nebyla tak nadšená, po dvou letech brble na jeho děcka a vnoučata. Není to tak jednoduché.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden

Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...