Když se řekne klasika
FOTO: pinterest.com

Když se řekne klasika

22. 9. 2018

Jsou ženy, které celý život bezradně stojí před zrcadlem s větou: nemám co na sebe. Jsou ale i takové, které celý život nosí oblečení ve stejném stylu a takovou větu od nich nikdy neslyšíte. Jak na to, aby byla žena spokojená s tím, co má ve skříni?

Módní návrháři a stylisté tomu říkají klasika. Ti poněkud rozvernější k tomu přidávají výraz nudná klasika. Jenže bývá zvykem, že právě ženy, které vyznávají tento styl, ve výsledku vypadají lépe, než ty, které se řídí módními trendy a nakupují každou sezónu to, co je právě v obchodech.

Zejména ve vyšším věku poznávají vyznavačky takzvaně nudné klasiky, v jak velké jsou výhodě. Jejich šatník je v podstatě léta složený ze stejných či velmi podobných věcí. Nosí kalhoty, svetry, košile, vše je zpravidla jednoduché, v neutrálních barvách. Pro někoho nuda, pro někoho elegance, známka sebejistoty. Jenže její výhodou je, že se dá nosit řadu let, bez toho, aby žena musela stále utrácet za nové oblečení. U kvalitní košile se totiž nepozná, jestli byla koupena v roce 2000 nebo v roce 2018.

Pokud je její střih klasický, materiál kvalitní a nositelce sluší, ve výsledku v ní žena třeba vypadá lépe, než žena jiná, která si právě koupila košili úplně novou, jenže lacinou, nekvalitní, střihu, který za rok omrzí a ještě jí ani nesedí.

Takže tady je malá inspirace, co si představit pod pojmem klasika. Ano, pro někoho nudná klasika. Pro někoho ovšem celoživotní osvědčený styl.

móda
Hodnocení:
(4.8 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marcela Zvadová
Krasne modely skvela inspirace
Blanka Hlobilová
Líbí se mi vše až na vzorované punčocháče u č. 12.
Hana Nováková
Klasika nikdy neselže, každá si najde svůj styl a ten si může různě doplnit, aby se citila konfortně a o to přeci jde, cítit se co nejlépe...díky za inspiraci
Jana Šenbergerová
Pokud jde o barevnost, zdá se, že si také potrpím na klasiku, přestože miluji strakatiny.
Jana Kollinová
Oceňuji nabídku redakce na slušivé modely. Klasika nikdy neselže.
Martina Lichnovská
Všechny modely jsou moc pěkné, děkuji za inspiraci. I poslední model je fajn- pro sebe bych k němu dala asi barevný šátek. Trochu mi vadí vulgární posed paní v bílých kalhotách, přebíjí zamýšlenou eleganci.
Marie Metelková
Všechno hezké, ale to hlavně proto, že dámy jsou štíhlé, celkově upravené a usměvavé. To všechno je hodně nedostatkové zboží.
Zdenka Jírová
3 Až na ty vzorované punčochy jsou to přijatelné modely.
Eva Mužíková
I já bych si vybrala.
ivana kosťunová
Mě se líbí i ten poslední, jen bych k němu vzala nějaké výrazné doplňky, horší se mi zdá čtvrtý model v pořadí- vzorované punčochy nejsou pro mě to pravé. Ale celkově- když se klasika osvěží občas nějakým módním výstřelkem, nemá to chybu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.