Další ročník je úspěšně za námi!
Modelky i atmosféra byly nádherné

Další ročník je úspěšně za námi!

28. 9. 2018

Co napsat?
Šli jsme do toho všichni s velikou chutí a na výsledku to bylo znát. Tento rok jsme se přestěhovali do větších prostor ve 14|15 BAŤOVĚ INSTITUTU. Udělali jsme dobře, protože přišlo kolem 230 diváků různých věkových kategorií.

Modely paní Zuzany Havlíkové z módního studia ZANNIA Klatovy, doplněné kardigany, kabáty, dívčími sukničkami a šperky dalších designérů dodávajících do Red brick design shopu i malované modely, včetně deštníků, výtvarnice Markéty Kunstové z Ateliéru ZEBRA se velmi líbily.

Několik modelek doprovodily vnučky. Jejich přítomnost i doprovodný pěvecký a taneční program podtrhly krásnou atmosféru v sále.
Velmi nás potěšila přítomnost íčkařek, z nichž některé jezdí pravidelně. Jmenuji alespoň Evičku Balůchovou, Libušku Křapovou, Marušku Foltýnovou a letos i Jitušku Caklovou a Alenku Várošovou.

Chci na tomto místě poděkovat:
vedení statutárního města Zlína zastoupenému paní Kateřinou Francovou a paní Janou Pobořilovou,
paní Miroslavě Szórádové, majitelce Red brick design shopu,
paní Zuzaně Havlíkové, majitelce módního studia ZANNIA Klatovy,
paní Markétě Kunstové z ATELIÉRU ZEBRA,
pedagogům a studentům SŠ oděvní a služeb Vizovice v čele s paní ředitelkou Evou Solnařovou,
vedení 14|15 BAŤOVA INSTITUTU zastoupeného paní Radkou Kalábovou a
v neposlední řadě kosmetické firmě SALOOS naturcosmetic za balíčky přírodní kosmetiky.

Výsledek našeho snažení můžete zhodnotit na přiložených fotografiích. Video zveřejním ihned po jeho dokončení.

móda
Autor: Hana Lancová
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Blahopřeji paní Lancová k organizaci módních přehlídek. Moc dobře vím, co obnáší připravit akci ať už módní přehlídku či s jiným tématem. Hodně elánu do dalších let.
Martina Lichnovská
Moc mne mrzí, že jsem se nemohla přijet podívat. Modely jsou svěží a z fotek dýchá úžasná atmosféra.
Libuše Heulerová
Prohlédla jsem si fotečky a z Vašich usměvavých tváří vidím, že jste si to moc a moc užívali, jako mi všichni v Praze na Písecké bráně a to hlavně díky organizátorce Elen Zajíčkové. Moc Vám to všem slušelo!!
Věra Drábková
Haničko moc Ti to slušelo, tak jako i všem modelkám. Opravdu profesionální organizace. Blahopřeji a přeji hodně úspěchů v dalších přehlídkách.
Alena Várošová
Teprve teď jsem objevila článek od Hanky Lancové a děkuji za něj,za krásnou zorganizovanou přehlídku za její milý úsměv.Zářila,ne jenom v záři reflektorů,ale uvnitř.Moc ji to slušelo a nejen jí,ale i modelkám.Celá přehlídka i program na vysoké úrovni.Byla jsem ráda,že jsem nakonec jela a vyšlo to.Video bude stejně krásné a těším se, i když na vlastní oči vše vidět a prožít si to,to je zcela něco jiného.Díky Hani,přeji mnoho úspěchů s dalšími přehlídkami.Krásné,podzimní dny.
Dana Puchalská
Byli jste tam všichni šikovní. A děvčata z Brna jsou fakt parádnice.Kdy bude video? :-)) :-))
Hana Lancová
Děkuji všem za velmi příznivé ohlasy. Ani nevíte, jak mě to nabíjí energií a chutí do dalších přehlídek. Moc se těším na obě videa, jak ze Zlína, tak z Prahy. Liborkovi děkuji speciálně. :o)))
Elen Zajíčková
Praha blahopřeje Zlínu! Užíváme si čerstvé pocity nadšení a euforie z Písecké brány, jsme tedy na stejné vlně. A víme jaký je to báječný pocit, když se něco povede. Ať se daří i nadále ! Zlín je město, které je vlídné a přející. Vyrůstala jsem kousek od něj. Krásné babí léto všem!
Hana Rypáčková
Moc vám to přeji, tu radost z módy. Ještě mě to nechytlo. Čekala jsem , že po šedesátce, po sedmdesátce -a nic...Vím, že šaty dělají člověka, ale...Ale setkávání íčkařů je prima...
Eva Mužíková
Ráda jsem si prohlédla všechny fotky, video bude jistě třešničkou na dortu, už se těším.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%