Zveme vás do Poděbrad na vernisáž fotografií s módní přehlídkou
FOTO: Mirek Hahn

Zveme vás do Poděbrad na vernisáž fotografií s módní přehlídkou

9. 10. 2018

Lázeňské město Poděbrady budou po Praze druhou zastávkou putovní výstavy fotografií čtenářů portálu i60, kterou jsme nazvali "Česko očima seniorů." Slavnostní zahájení výstavy obohatí krátký kulturní program včetně módní přehlídky našeho projektu i60 Senior Fashion. Přijeďte v sobotu 13. října do Poděbrad!

Tato kulturní akce se uskuteční v prostorách Polabského muzea (ulice Na Dláždění 68/25), a to od 14.00 hodin. Návštěvníci zhlédnout zhruba padesát fotografií, které čtenáři portálu i60 vložili v průběhu uplynulého roku do rubriky FOTO DNE. Budou to snímky různých témat, nejčastěji české a moravské přírody, zachycené fotoaparáty čtenářů.

Modelky předvedou módu butiku Office Mode a Second Paris. Partnerem módní přehlídky je společnost Kitl, český výrobce zdravých sirupů a životabudičů z bylinek.

Čtenáři, kteří se nebudou moci dostavit na sobotní vernisáž, jsou samozřejmě zváni do Polabského muzea kdykoli v dalších dnech. Výstava fotografií na tomto místě potrvá až do 11. listopadu. Kromě fotografií portálu i60 je tu například aktuálně k vidění výstava První republika -100 let samostatného státu.

Polabské muzeum se nachází na adrese Na Dláždění 68/25, viz mapa:

mapa.png

 

A zde je nejkratší cesta z vlakového nádraží Poděbrady (pěšky je to 15-20 min.):

mapa1.png

 

Těšíme se na setkání s vámi!    

fotografování výstavy
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.8 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Second PARIS Tarcala
Ve jménu společnosti Second PARIS, která byla součástí krásné akce, se chci poděkovat všem za účast... Elen a modelky s modelem předvedli krásné a vkusné modely od Office mode a Second Paris, organizace, počasí a nálada byli prostě super! Ještě jednou děkuji, budeme se těšit na další spolupráci a doufáme, že se brzy vidíme u nás v obchůdku Second PARIS na adrese Plzeňská 41, Praha 5. S pozdravem Vladimír - Second PARIS facebook.com/secondparis
Hana Rypáčková
Já nemám zpáteční spojení a na dvě hodiny se trmácet přes tři hodiny nejméně , nenavazuje mi to. A na psa hlídání mám až za týden. To si to prohlédnu na pobytu. Tak budu na vás vzpomínat..
Elena Valeriánová
Tak to je ok. Vím, co práce obnáší uspořádání takové výstavy. Tak přeji, aby se vydařila a všichni byli spokojení. Jen mě mrzí, že tam nebudu.
Jan Raška
Ano, tak to bylo v Praze a tak to bude i v Poděbradech.
Elena Valeriánová
Já jsem si myslela, že pod fotkou bude uveden autor a název snímku, tak se to dělá pokud je více autorů.
Jan Raška
Výstava je putovní, takže i v Poděbradech bude k vidění většina fotek z Prahy 3, některé jsme museli nahradit novými, protože se při manipulaci poničily. Autoři jsou vesměs známí z rubriky FOTO DNE, omlouvám se, že jsme jejich jména nezveřejnili dříve. Byť mi všechny snímky prošly rukama, protože jsem je vlastnoručně vkládal do skleněných rámů, nezapisoval jsem názvy snímků a jména autorů. Výstavu nafotíme a autory zveřejníme a případně snímky autorů, kteří o prezentaci na výstavě nesttojí, vyměníme. Děkukuji za pochopení.
Eliška Murasová
Mrzí mě, že to neuvidím, ale je to tak daleko. S Majkou S .jsme se původně chystaly, ale aby to stálo za to, vracely bychom se v 22h. večer, a to já fakt nedám, jsem strašpytel a s tou představou bych z toho nic neměla. Výstava je putovní, určitě se časem přiblíží k Moravě. Tak si to krásně užijte!!
Zuzana Pivcová
V redakci jsme o tom nemluvili. Osobně žiji v přesvědčení, že je to putovní výstava, čili že to budou stejné fotografie, které byly v Informačním centru Prahy 3, nebo se mýlím? Já jsem tam tehdy nebyla, byla jsem mimo Prahu.
Alena Tollarová
Nevím, jestli se mi podaří v sobotu do Poděbrad dorazit z jiné, už dříve naplánované akce. Jestli mi to nevyjde, pojedu se podívat jindy. Nezlobte se, ale mám pocit, že autoři, jejichž fotky budou na výstavě, by o tom mohli vědět.
Zuzana Pivcová
To ne, nechci seznam účastníků, jen jsem si říkala, že je víc těch, které přejí pěknou zábavu, než těch, které se jí zúčastní. A byla by škoda dělat si něco pro redakci. :-D

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%