Deník postarší dámy - "Verše psané životem" a autogramiáda
Ilustrační foto: pixabay.com

Deník postarší dámy - "Verše psané životem" a autogramiáda

3. 12. 2018

Těšíte se 13.12. ve čtvrtek do Prahy? Já hodně. Dokonce jsem o tom a ještě  nějakých mých nápadech napsala na Matyldino povídání.

........................................................................................................................................................................................

 

Deník postarší dámy - "Verše psané životem" a autogramiáda

 

Akce “Rozlouskni oříšek” pro mne dopadla dobře. Knížka je na pultech, prodává se, mám na ni velmi dobré recenze. Mám splněny všechny závazky, vyplývající z projektu HitHit. Knihy jsou odeslány, pohádky napsány. Tedy až na jednu, ale v tomto případě jsem se se sponzorkou dohodla jinak. Můžu se nyní v  pohodě věnovat dalším plánům a vizím. A že jich v hlavě mám.
Do těch mých plánů patří v nejbližších dnech i návštěva Prahy. Portál i60  pro nás zorganizoval předvánoční setkání  s programem, jehož název je “Verše psané životem“. Určitě to bude zajímavé. Nás, co něco píší, je na íčku zaregistrováno docela dost a tady budou prezentovány v doprovodu hudby básně našich autorů.
Za sebe musím říct, že se na to hodně těším. Ne jen na program, ale hlavně na setkání se svými známými a také na nováčky mezi námi. To zase bude jednou hukot !
A mne tak napadlo, že bych při té příležitosti zorganizovala takovou malou autogramiádu. Měli byste o něco takového zájem? Ne, nic velkého ani oficiálního. Jen po skončení hlavního programu, až zavládne ukecaná, rozesmátá a pohodová nálada, která tahle naše setkání zatím pokaždé ovládla, bych zájemcům podepsala jejich knížky. Můžou přijít všichni, kdo chtějí, tedy i ti, kteří na íčku nejsou registrovaní a měli by rádi v knize můj podpis (a třeba i věnování).
Takže Vás všechny, kdo si přečtete tenhle článek, se souhlasem redakce portálu i60 zvu na Verše psané životem ? (13.12.2018 v Praze)
A ještě něco navíc.
Soutěžíte rádi? Chcete vyhrát jednu knihu “Rozlouskni… “?
Počkejte na další článek, zadání soutěže vypíšu samostatně. Aby to bylo přehlednější .
Tak zatím!

.............................................................................................................................................................................................

 

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Knížku podepsanou od Libušky v Poděbradech jsem vzápětí darovala vnučkám. Musím zjistit, zda se líbí jako mně (četla jsem jen ukázky a blogu) ;-)
Danuše Onderková
Tak si to v Praze užijte a vzpomeňte si na mne. V tu dobu už bych mohla mít zákrok za sebou a tak budu na vás všechny jenom vzpomínat. Snad příště mi to vyjde. Hlavně si to užijte.
Věra Ježková
Libuško, píšeš krásně. Oříšek bych neměla komu dát. Pro mě by byl Deník postarší dámy. S potěšením jsem v něm objevila svoji fotku. Těším se na setkání. :-)
Zuzana Pivcová
Já už mám knížku dávno i s věnováním a nikomu ji nedám. :-D Ale budu toho 13. 12. se zájmem sledovat, jak pohádková Libuška podepisuje knížky jiným.
Eva Mužíková
Libuško, dobrý nápad.
Libuše Křapová
A až teď mi to došlo. No jo, Elena je chytrá a já Trulda :-) Ale vy si to datum určitě přeložíte :-)
Libuše Křapová
Chytrá :-)
Elena Valeriánová
Libuško, že by to bylo tajemství skryté pod tajuplným datem (13.13.2018). :-)
Libuše Křapová
Chcete také soutěžit? Mrkněte se sem a tipujte :-) **** http://www.matyldinopovidani.cz/soutez-o-tri-knihy-rozlouskni-orisek/
Libuše Křapová
Ivano, povol :-) Na blogu už soutěž mám, jestli se chceš mrknout :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.