Fotoreportáž: Moje toulání Prahou
Foto: autorka

Fotoreportáž: Moje toulání Prahou

18. 12. 2018

Prosínec je neobyčejný měsíc. Advent, vánoce, setkání s přáteli. Pro mě je ten letošní prosinec zcela výjimečný. Jako dárek jsem si nadělila setkání íčka v Praze. Praha má pro mě pohádkové kouzlo. Letos poprvé jsem se večerní Prahou toulala s kamarádkami a na druhý den jsem si ty pražské toulky užila sama. A bylo to"boží", jak by řekla moje vnučka. Ale dost už slov, na řadě jsou fotografie.

procházka
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Krásné úlovky....
Alena Vávrová
Elenko, v krásných fotkách budeš mít krásné vzpomínky. ♥
Naděžda Špásová
Elen, je to paráda, udělala jsi si krásný špacír Prahou. Když jsem v Praze bydlela, taky jsem měla ráda procházky po ní. Kdeže ty loňské sněhy jsou. Chtěla bych mít tvůj cit pro detail. Ráda jsem viděla známé tváře. :-)
Hana Nováková
krásně zdokumentované setkání, bude na co vzpomínat!
Mirek Hahn
Prima fotky !
Jitka Hašková
Bezvadná procházka Prahou Neotřelé záběry i pro rodilou pražandu.
Zuzana Pivcová
Mám také ráda momentky, a když je někdo při focení tak všestranný jako Eli, pak je radost si fotky prohlížet, i když vím, že se z nich po umělecké stránce nic nenaučím (narozdíl od Ály).
Alena Tollarová
Eleno, jsem ráda, že jsem první, komu se podařilo přidat pár slov k Tvé pražské fotoreportáži. Do této galerie se budu chodit učit jako do fotokurzu. Kolik lidí chodí Prahou s foťákem a fotí stejné motivy? Jsou jich tisíce denně. Ale kolik z nich namíří objektiv a zachytí přítomnost jako Ty? Těch opravdu moc nebude. Obdivuji večerní fotky, ale hlavně ty momentky, na kterých jsou živáčci z celého světa a pražská zákoutí. Ta princezna v černé čepici... bravo!
Dana Puchalská
Moc krásná procházka s ještě krásnějšími fotografiemi.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.