Kádrový profil
ilustrační foto: pixabay.com

Kádrový profil

26. 12. 2018

Chtěl jsem si vylepšit svůj kádrový profil a do oddělení "Zájmy" zadat pojem "Práce". Neboť ze všeho nejvíc mě zajímá moje práce. Pracuji každý den od rána do večera. Ve smyslu Desiderata: Trvale se zajímej o své povolání...
Nezajímají mě ani Akvarijní rybičky, ani Dobrovolní hasiči a už vůbec ne Hlídání vnoučat.
Nezajímají mě ani Pejsci, ani Kočky; jestli, tak by mě zajímala pořádná kočka.
Ale chyba lávky. Pojem jednoduché "Práce" se v nabízeném seznamu zájmů nevyskytuje.
Tak jsem do profilu vrazil pár zájmů, které mám po práci. Tento seznam bych mohl rozřešit - po práci.

PS: Hergot!  Zase rubrika "Domácí mazlíčci".

Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
ivana kosťunová
Ale přátelé - proč tolik křiku pro jednu zajisté dobře míněnou vtipnou glosu. Myslím, že oleje do ohně přilila paní, která má na svém profilu mimo jiné napsáno, že se zajímá o kultúru. Pro mne je tím řečeno (spíše napsáno) vše, vážně je to mnoho povyku pro nic :)) Užívejme si vánoční pohody a pana Hoffmana mezi námi vítám. :))
Jitka Caklová
Mějme na paměti, že nikdy se nejí nic tak horký, jak se uvaří :-) a přesto nás dovede vybudit k aktivitě pouhých osm řádků :-) Třebas díky seznamce na i60 zapůsobilo kouzlo osobnosti a vzájemného porozumění. Jeden má rád holky, jiný vdolky další obojí a nemá smysl na tom něco měnit.
Jana Šenbergerová
Díky za každého, kdo pracuje rád. Díky takovým si mohu v pohodě užívat "zaslouženého odpočinku" a věnovat se spoustě věcí, které mě baví, ale kvůli práci jsem na ně neměla čas. Vítejte mezi námi, ale nenechte se prací pohltit. Mohlo by se stát, že by zafungovala jako černá díra a to by byla škoda, protože na světě je i ve stáří krásně. :-)
Eva Mužíková
Koukám, že se tu objevila zase jedna rejpalka, která tady na íčku dosud nic jiného nepřevedla. Dejte si pohov paní Přibylová, asi toho o lásce mezi člověkem a pejskem moc nevíte. Já patřím mezi ty druhé a taková rejpavá slova z Vaší strany a i ze strany autora článku se mi moc nelíbí a snad mne i uráží. A co se týče Vaší kritiky úrovně íčka, nikdo Vám nebrání odtud odejít,. Pozdravujte v Moskvě. Bertice
Jitka Caklová
Ani vzorně vyplněný profil nezaručuje jeho pravost :-)
Jitka Caklová
K příspěvku 12:48: Báseň Maxe Ehrmanna, zemřel "mád", ale jeho myšlenky žijí dál a to je dobře https://cs.wikisource.org/wiki/Desiderata Děkuji autorovi za "Kádrový profil", který mě dovedl až k básníkovi a právníkovi M.E. Nemusíme chápat, stačí porozumět :-)
Dana Puchalská
Já mám asi vlčí mlhu, nebo už nevím co si mám myslet. Paní Přibylová to myslíte smrtelně vážně? A z článku mám víc než podivný pocit. :-) :-) :-) O jakém primitivním levelu je zde řeč?
Jana Kollinová
Líbí se mi provokující téma příspěvku. Můj soukromý názor. Nezajímáte nejspíše ani sám sebe. Ale? Je to váš první literární vstup na i60 a uvidíme! :-)
Jitka Caklová
Pro koho jste si chtěl vylepšit kádrový profil? Pokud proto abyste stoupl v ceně, by možná bylo lepší, změnit smysl "Desiderata: Trvale se zajímej o své povolání...", na Desiderata (latinsky Co je žádoucí, plurál slova desideratum), což je krátká báseň v próze o tom, jak dosáhnout štěstí v životě.
Věra Ježková
Pane Hoffmanne a paní Přibylová, pokud jste usoudili, že tento portál není hoden vašich zájmů a vaší inteligence, nemuseli jste se na něj hlásit. A nikdo vás nenutí na něm setrvávat.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.