Jindra Hubačová, Foto zimní Štěpánky Karel Hubač
Setkání přátel i60.cz v Kořenově-Jizerské hory III. Chci vědět něco více o místě, kam jedu.
23. 1. 2019
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Práglová
19.2.2019 21:10
Nemá ještě nêkdo zájem jet do Kořenova??Dvė nové členky z našeho mėsta by měly záznam a tudíž i 2 volné postele na pokoji..Bylo by fajn,kdyby se obsadily...
Alena Tollarová
27.1.2019 22:35
V Jizerských horách včera celý den chumelilo, ale na konci května budou určitě v květu! Kdo chce, může se podívat na můj prázdninový tip, který je o Jizerkách: https://www.i60.cz/clanek/detail/20162/prazdninovy-tip-jizerske-hory. Kdo by býval řekl, že tam bude setkání?
Hana Práglová
24.1.2019 14:36
Jindřiško,byla jsem týden pryč,teď teprve doháním. Je to v pořádku. Budeme se Samcovými. Už jsme domluveni. Díky moc.
Zdenka Žichovská
24.1.2019 11:41
Jindřiško, jak to dopadlo, můžu počítat s tím noclehem o den dříve - ze čtvrtka na pátek?
Zuzana Pivcová
24.1.2019 09:41
Člověk, když jede na dovolenou, také musí počítat s různými variantami, a ne si vzít jen kraťasy a plavky. Když jsem kdysi coby učitelka němčiny jezdila s vybranými dětmi na výměnu do NDR, tak v horském kraji Durynský les nám jednou pršelo skoro celé dva týdny. Chodili jsme buď v dešti nebo seděli vevnitř ve škole, hráli karty nebo vybíjenou. :-D A přesto se to všem líbilo.
Olga Štolbová
24.1.2019 07:50
V Kořenově jsem byla na školním lyžařském zájezdu, bylo mi tehdy patnáct let. Těším se a děkuji organizátorce. *********
Jana Šenbergerová
23.1.2019 19:54
My děkujeme nejen za tento článek a těšíme se na setkání s vámi všemi.
Zuzana Pivcová
23.1.2019 18:17
I když pocházím z relativně blízkého Podkrkonoší, tak Jizerské hory neznám vůbec. Několikrát jsme tam před cca 30 lety byly za pratetou v tehdejším domově důchodců v Rokytnici nad Jizerou. Ten objekt byl dost na kopci a byl tam pro mě, tehdy už Pražandu, silný vzduch. Kolem dokola krásné kopce. A před vjezdem do Rokytnice byl ukazatel na Harrachov, už nevím, kolik kilometrů, málo. To je celé, co odtamtud znám. Při srazu si to vynahradím. :-D
Anna Potůčková
23.1.2019 17:09
Moc se těším, je to kraj který jsem poprvé spatřila nedávno, když jsem vyhrála pobyt v Libverdě. Moc se těším, nejen na místa která navštívíme ale i na Vás všechny. Doufám, že léta dožiji a nezlomí mně nějaká nemoc, úraz apod.
Eva Balúchová
23.1.2019 17:02
Já jsem v těch končinách nikdy nebyla,tak doufám,že letos mě to vyjde i když cesta bude trvat asi 6 hodin a čeká mě pár přesedání.Podle fotek je to krásná krajina.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci