Setkání přátel i60.cz v Kořenově-Jizerské hory III.  Chci vědět něco více o místě, kam jedu.
Jindra Hubačová, Foto zimní Štěpánky Karel Hubač

Setkání přátel i60.cz v Kořenově-Jizerské hory III. Chci vědět něco více o místě, kam jedu.

23. 1. 2019
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Práglová
Nemá ještě nêkdo zájem jet do Kořenova??Dvė nové členky z našeho mėsta by měly záznam a tudíž i 2 volné postele na pokoji..Bylo by fajn,kdyby se obsadily...
Alena Tollarová
V Jizerských horách včera celý den chumelilo, ale na konci května budou určitě v květu! Kdo chce, může se podívat na můj prázdninový tip, který je o Jizerkách: https://www.i60.cz/clanek/detail/20162/prazdninovy-tip-jizerske-hory. Kdo by býval řekl, že tam bude setkání?
Hana Práglová
Jindřiško,byla jsem týden pryč,teď teprve doháním. Je to v pořádku. Budeme se Samcovými. Už jsme domluveni. Díky moc.
Zdenka Žichovská
Jindřiško, jak to dopadlo, můžu počítat s tím noclehem o den dříve - ze čtvrtka na pátek?
Zuzana Pivcová
Člověk, když jede na dovolenou, také musí počítat s různými variantami, a ne si vzít jen kraťasy a plavky. Když jsem kdysi coby učitelka němčiny jezdila s vybranými dětmi na výměnu do NDR, tak v horském kraji Durynský les nám jednou pršelo skoro celé dva týdny. Chodili jsme buď v dešti nebo seděli vevnitř ve škole, hráli karty nebo vybíjenou. :-D A přesto se to všem líbilo.
Olga Štolbová
V Kořenově jsem byla na školním lyžařském zájezdu, bylo mi tehdy patnáct let. Těším se a děkuji organizátorce. *********
Jana Šenbergerová
My děkujeme nejen za tento článek a těšíme se na setkání s vámi všemi.
Zuzana Pivcová
I když pocházím z relativně blízkého Podkrkonoší, tak Jizerské hory neznám vůbec. Několikrát jsme tam před cca 30 lety byly za pratetou v tehdejším domově důchodců v Rokytnici nad Jizerou. Ten objekt byl dost na kopci a byl tam pro mě, tehdy už Pražandu, silný vzduch. Kolem dokola krásné kopce. A před vjezdem do Rokytnice byl ukazatel na Harrachov, už nevím, kolik kilometrů, málo. To je celé, co odtamtud znám. Při srazu si to vynahradím. :-D
Anna Potůčková
Moc se těším, je to kraj který jsem poprvé spatřila nedávno, když jsem vyhrála pobyt v Libverdě. Moc se těším, nejen na místa která navštívíme ale i na Vás všechny. Doufám, že léta dožiji a nezlomí mně nějaká nemoc, úraz apod.
Eva Balúchová
Já jsem v těch končinách nikdy nebyla,tak doufám,že letos mě to vyjde i když cesta bude trvat asi 6 hodin a čeká mě pár přesedání.Podle fotek je to krásná krajina.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden

Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.