Škodou Karoq se projede pan Bohumír Dostál
Soutěž Škoda z lásky již zná svého vítěze

Škodou Karoq se projede pan Bohumír Dostál

25. 1. 2019

Škoda z lásky. To byl název soutěže, v níž měli soutěžící možnost podělit se s našimi čtenáři o své zážitky s automobily značky Škoda. Sešly se téměř tři desítky zajímavých příběhů, ze kterých jsme vybrali pět nejpovedenějších. Které to jsou?

Mnohé příběhy popisovaly veselé zážitky z dovolených, dozvěděli jsme se, jak Škodovky brázdily Evropu, jak si jejich řidiči poradili v nejrůznějších nesnázích, jaký měli jejich majitelé ke svým miláčkům citové pouto a dokonce, jak vozy Škoda přispěly k navázání nových vztahů. Ano, ukázalo se, že název Škoda z lásky pěkně vystihl celou soutěž a obsah příspěvků.

Z celkem 26 soutěžních článků nakonec redakce společně se zástupci společnosti Škoda Auto vybrali pět příspěvků, ze kterých určili jako vítězný článek pana Bohumíra Dostála s názvem Škoda z lásky: Moje lásky.

Pan Bohumír Dostál si tak bude moci po čtyři týdny užívat nový vůz ŠKODA KAROQ, který mu osobně v Zákaznickém centru mladoboleslavské automobilky předá vedoucí marketingu Petr Janeba.

 

karoq.png

Věcné ceny - dárkové předměty společnosti ŠKODA AUTO -  pak pošleme těmto čtyřem vybraným soutěžícím:

Lenka Černá: Světovej vůz

Zuzana Šišková: Škodověnka

Michal Medvěd: Škoda není ke škodě

František Vrchota: Cesta k moři

 

Vítězům gratulujeme a děkujeme všem soutěžícím za pěkné vzpomínky na své automobilové miláčky. Všechny soutěžní příspěvky najdete na tomto místě

Nezbývá než dodat, že je škoda, že už soutěž Škoda z lásky skončila.

 

 

Soutěž: Škoda z lásky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.2 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Přidávám se k tomu, co napsal Honza.
ivana kosťunová
Já blahopřeji všem výhercům, vyhráli ti nejlepší a tak to má být. (Maruš-to nebyla moje zásluha, ale jen a jen tvoje :)) :)) )
Marie Ženatová
Děkuji moc redakci za rozšíření okruhu výherců, do kterého jsem se dostala zásluhou paní Ivanky K. i já svým příběhem z mládí - mám z toho velikou radost. Ale ze srdce blahopřeji paní Evičce Mužíkové i paní Blance Macháčkové...
Jan Raška
K dotazu Evy Mužíkové jen krátce sděluji, že nám všichni výherci poslali poděkování mailem. Předpokládám, že jako nováčci se na i60 neorientují tak dobře a neznají například možnost diskuze u člíánků. Ale třeba vítěz, pan Dostál, nám mimo jiné napsal, cituji: Nemůžu tomu uvěřit! No, teda, jsem v šoku, ale tak hezky...:-) Moc si výhry vážím a chtěl bych Vám všem upřímně moc poděkovat...
Jana Kollinová
Nezávidím redakci milou povinnost vybrat vítěze soutěží, ale je zcela na jejím rozhodnutí, jak bude výběr probíhat. Zde bylo od začátku dáno, že výběr provedou zástupci společnosti Škoda Auto a je dobře, že se přihlásili i noví "íčkaři." Redakce může nabídnout výběr X vítězů čtenářům, Y zadavateli článku a Z vítězů volí redakce. Z příspěvků níže vyplývá, že by se aktivní čtenáři rádi podíleli na volbě vítězů a zda a jaké % jim redakce umožní, je otázka.
Eva Mužíková
Děkuji vám děvčata za vaše hlasy. Redakci za rozšíření okruhu výherců. Na způsobu vyhodnocování soutěží bych nic neměnila. Jen jsem trochu překvapená, že nikde nevidím / NEBO SE MÝLÍM/, reakci těch prvních pěti výherců. Že by neměli radost??
Alena Tollarová
Také gratuluji výherkyním. Škoda, že tu zatím nevidím žádný návrh na vyhodnocování soutěží.
Naděžda Špásová
Gratuluji výherkyním. :-)
Zuzana Pivcová
Také gratuluji.
Dana Puchalská
Gratulace všem třem dámám.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.