Fotoreportáž: A je to tady
Foto autorka

Fotoreportáž: A je to tady

10. 2. 2019

Možná si položíte otázku, copak tady asi je? No přece já a mraky. Už se mi fakt stýskalo. To takhle sedíte u odpolední kávy, venku svítí slunce, v TV, jak jinak, nic moc a nápad je tady. Pojedeme na Střížák, řidič naštěstí souhlasí, pejsci při slově výlet začnou běhat jako splašení, během pěti minut jsme oblečení a jsme na to tata v autě.

Cesta je naštěstí suchá, jen na kopci je samozřejmě tající sníh, ale co není,  je slunce. Ta žlutá koule je pokryta mraky, které tam předtím nebyly. No nic, beru foťák a pejsky a vydáváme se po louce na procházku, konec konců kvůli tomu jsme tam jeli. Obloha je místy krásně modrá, místy zamračená, takže nakonec mám to, kvůli čemu jsme vlastně tuto malou procházku podnikli.

Tak se se mnou pojďte pokochat únorovou odpolední oblohou. Mraky umí namalovat na nebi moc hezké obrázky, které se naštěstí neopakují a mě bylo zase móc dobře.

procházka
Hodnocení:
(4.7 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Krausová
Mraky pozoruji ráda, ale jen, když je krásně modrá obloha anebo mraky vytváří obrazce v mé fantazii. Zde jich je příliš téměř stejných. -:( Ještě raději pozoruji noční oblohu s hvězdami, to je pro mne zážitek.
Naděžda Špásová
Všem děkuji za pochvalu. To potěší. :-)
Helena Votíková
Naďo, potěšeníčko...
Dagmar Bartušková
Naďo, tak jako vždy, úžasné záběry mraků!
Věra Ježková
Naďo, krása. Nekonečné nebe má nekonečné množství podob. :-)
Marie Doušová
Procházka s oblohou plnou krásných mraků je oáza pro duši a srdce potěší. Dík.
Alena Tollarová
Přemýšlím, na jakou vzdálenost můžeme mraky vidět a jestli je možné, že jsme viděly ty stejné, akorát já proti Tobě. Kopečky Českého středohoří byly v neděli odpoledne jako vymalované a nad nimi krásné nebe.
Soňa Prachfeldová
Do oblak cesta, na chvilku z města. Naděnka fotí mraky a já chci taky. Nad hlavou krásné divadlo, které se nikdy neokouká.
Zdenka Jírová
Krásné obrázky, také ráda pozoruji mraky i si je fotím.
Libuše Křapová
Naďko, paráda :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.