Moje energie: Můj vnitřní svět
ilustrační foto: pixabay.com

Moje energie: Můj vnitřní svět

18. 3. 2019

Četla jsem, že minimálně třicet procent lidí jsou introverti. Jsou mezi nimi významné osobnosti i ti, kteří jsou bezvýznamní pro společnost, ale důležití pro rodinu, přátele i okolí, a ti, kteří nezajímají nikoho. Naštěstí nepatřím do poslední skupiny, mám ráda společnost, ale čas od času mě přítomnost lidí dusí a pro získání nové energie potřebuji čas o samotě.

Ta je nějaká divná, řekne si mnohý z vás, a bude mít  pravdu. Ano, jsem jiná. Nesnáším davy, nerada vystupuji na veřejnosti, nepotřebuji druhé lidi, aby mě zabavili, vystačím si sama. Typická introvertka se všemi klady i zápory této skupiny. Neočekávejte ode mě, že zajásám nad hromadným pochodem na některou významnou památku, energii nezískám ani posezením se spolužáky po x letech nebo cestováním do exotických zemí s neznámými lidmi. Zúčastním se, ale společnost mnoha lidí mi energii odčerpává a není to pro mě optimální prostředí.

Na rozdíl od těch, kteří energii dobíjejí sportem, společnými aktivitami se spoustou přátel, upřednostním sólo procházku v lese nebo parku, povídání se stromy beze slov. Nabíjím se procházkami ve vlastních myšlenkách.

 

Partneři soutěže:

710x100-4.png

DIG_680x140_stat.jpg

 

Soutěž Moje energie
Hodnocení:
(5 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Krausová
I já bývám ráda sama v přírodě, tedy ne úplně sama, ale s fenkou Megí. Přesto jsem ráda aspoň občas ve společnosti byť třeba jen jednoho človíčka s dobrým srdcem.
Marie Seitlová
Každý jsme jiný a každému vyhovuje něco jiného.
Marie Doušová
Chápu a rozumím , každý jsme jiný, ale někdy je člověk sám a užívá si klidu ,krásy přírody a ticha.
Naděžda Špásová
Jano, každý to má nastavené tak, jak mu to nejlépe vyhovuje. Divná určitě nejste, taky nemusím davy, musím mít možnost úniku. Přeji vám krásné dobíjení v přírodě. :-)
Libor Farský
Krásně upřímné.
Mirek Hahn
Chápu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...