Fotoreportáž z výletu do bledulového háje a do Roudnice
FOTO: autorka

Fotoreportáž z výletu do bledulového háje a do Roudnice

22. 3. 2019

Vypravily jsme se v pondělí s Věrou za Alenou do Roudnice, Její manžel nás dovezl do bledulového háje, potom jsem brouzdaly Roudnicí, zašly na oběd, a přestože bylo pondělí, tak jsme se dostaly do zámku, alespoň na nádvoří.

Původně jsem nechtěla psát článek, ale protože jsem zjistila, že poznámky, které jsem napsala k fotkám, jsou lépe vidět, když je galerie u článku, tak alespoň pár slov. Jinak čtěte poznámky u fotek. Byl to vynikající výlet díky Aleně a jejímu manželovi. Určitě si ho zopakujeme jiný den než v pondělí, abychom mohly do galerie a zámku na prohlídku.

 

cestování fotografování
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
V Roudnici jsem jednou byla, ale bledulky ani ladoňky neviděla. Jen ve vinotéce jsem se tam dověděla, že víno podraží, protože se neurodilo. Asi to tak bylo. :-) Díky!
Jitka Hašková
Aleno, přestože bylo v pondělí chladno a vítr, výlet byl bezvadný. Je u vás krásně.
Anna Potůčková
Chtěl bych poděkovat především za nádherné fotečky!
Marie Ženatová
Díky moc za hezké jarní fotečky...
Alena Tollarová
Jitko, dneska mám na sobě tričko, kdo by řekl, že v pondělí bylo "na kabátek a na čepičku" a po návratu domů jsem na sebe hodila deku. Ten zámek, to byla klika, měli jsme se zeptat, co se tam natáčí. A že je u nás hezky?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.