Nová píseň Pochopíš na text Zuzany Pivcové a pozvánka na recitál
FOTO: Marcela Pivcová

Nová píseň Pochopíš na text Zuzany Pivcové a pozvánka na recitál

26. 3. 2019

Nepíši si deník, ani si nevedu faktografické poznámky, takže si přesně nepamatuji, kdy jsem poprvé složil melodii na text Zuzky Pivcové. Ale naštěstí je tu archiv i60, a tedy stačilo v něm zalistovat.a zjistil jsem, že to bylo poprvé 22.3. roku 2016. Videoklip písně Můj svět zhlédlo a poslechlo si od té doby neuvěřitelných 27372 lidí. A touto písní také otevřu svůj sólový recitál, ve kterém zazní ty nejdůležitější písničky, které jsem za ty tři roky, co uběhly od první písně, složil a na stránce portálu i60 i uveřejnil. Bude to recitál, který Zuzce chci věnovat. Má totiž takové malé, mladé jubileum (myslím tahle slova vážně, a snad se za ně nebude zlobit). Recitál, nazvaný MŮJ SVĚT, se uskuteční 30. dubna  2019, opět v sálku budovy, kde sídlí redakce i60, tedy ve Skautském institutu, Staroměstské nám. 1/4,, ve druhém patře. A začne ve 13 hodin. 

Jako malou pozvánku si vám nyní dovolím předložit úplně nejposlednější písničku, kterou jsem na krásný Zuzčin text složil a nahrál. Jmenuje se Pochopíš.

(foto archiv Zuzana Pivcová) 

Hodnocení:
(5 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Novotná
Přijdu určitě
Libuše Křapová
Já to mám v plánu :-)
Jiřina Hájková
Za pozvání také děkuji a moc se těším,snad mi do toho nic nepřijde.
Ilona Erika Kolář
Já bych přijela, ale nemůžu, protože musím do práce. Nevím, jestli to půjde vyměnit, ale vidím to bledě.
Elen Zajíčková
To je milé pozvání. Datum mám červeně zakroužkované . Těším se na všechny, které tam potkám. Těším se na atmosféru, která bude určitě úžasná . A moje srdce se nemůže dočkat nádherných Zuzčiných veršů a podmanivé hudby pana Lubomíra. Bude to velký svátek, nejen pro oslavenkyni, ale pro nás, pro všechny. Moc se těším.
Marie Pudichová
Budu ráda, jestli to vyjde tak, jak jsem si to naplánovala.
Jana Šenbergerová
Za pozvánku moc děkuji a věřím, že recitál bude i beze mne krásnou oslavou Zuzčiny nádherné poezie. Ať to panu Müllerovi hezky zpívá a všichni, včetně oslavenkyně, si oslavu pěkně užijí.
Hana Švejnohová
Ježišmarjá děti zlatý, nemůže to být dřív????? Já jsem právě dostala nástup do Lázní Bohdaneč na 16.dubna!!!! Ale zkusím si procedury na úterý 30.dubna objednat tak, abych mohla přijet aspoň na otočku... Nechtěla bych si totiž tuhle příležitost nechat ujít...
Lubomír Müller
Děkuji vám všem za tu spoustu komentářů a vyjádření podpory. A také za chválu, rozdělíme si ji se Zuzkou rovným dílem. A těšíme se na vás, kteří budete moci přijít a strávit se Zuzaninými texty a s mými melodiemi příjemnou (vynasnažím se, aby byla příjemná) hodinku a nějaké ty minuty navíc..... Mějte všichni pěkné jarní dny a buďte co nejvíc v pohodě.
Květuše Pinkasová
Zuzko, poslouchali jsme s Pepou ráno, já ještě znovu večer a není to naposled. Budu 30.4. vzpomínat!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.