Móda, kterou se vyplatí kupovat
Ilustrační foto: pinterest.com

Móda, kterou se vyplatí kupovat

15. 4. 2019

Obchody jsou zahlceny jarními a letními trendovými kousky, ale většina z nich je nekvalitní a za rok budou považovány za nemoderní. Ženy, které módě rozumí, si však v každoroční záplavě novinek umějí vybrat to, co je věčné. Pro blížící se teplé dny je to jednoduché, jednobarevné, lněné oblečení.

Sluší ženám v každém věku. Zpravidla má volný střih, takže lichotí různých postavám i těm dosti rozměrným. Je prodyšné, lehké, dají se v něm přežít očekávaná letní vedra. Dá se nosit ve městě, na procházce v přírodě i na dovolené u moře. V chladnějších dnech se dá kombinovat se svetry. Hodí se k pohodlným botám, ideálně k teniskám. Zkrátka, samá pozitiva pro zralé ženy. 

Právě nyní je ideální čas vyrazit do obchodu a hledat jednoduché lněné volné haleny, košile, kalhoty, šaty. Kdo zvolí neutrální barvu, má vystaráno na několik let dopředu. Žena ve lněné bílé košili a volných béžových či modrých lněných kalhotách je skvěle oblečená, ať je jí třicet, padesát nebo sedmdesát let. Jde jen o to nebát se toho, že takové oblečení je trošku pomačkané. Je, ale takové má být. Není to nic pro ženy, které preferují vše nažehlené, úhledné, s kanýrky a ozdobami. Toto je styl pro sebevědomé dámy, které vědí, že osobnost mnohem více podtrhne oblečení strohé.

Tak tady je malá inspirace, po čem by nyní mohly pátrat v obchodech zralé dámy, které vědí, že krása je v jednoduchosti.

móda
Hodnocení:
(4.1 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Ježková
Pátrat v obchodech mě nebaví. Někdy pátrám v katalozích, které mi chodí. Ovšem zde představené oblečení koupit na dálku by nebylo rozumné. Celkově se mi styl líbí, ale nenosím bílou, červenou ani šedivou.
Dana Puchalská
Líbí se mi dvě, č.1 a č.15. Jen kdyby to nebyl ten extra mačkavý len.
Karel Boháček
Poznej 10 rozdílů na foto 1 a 2...Asi to je soutěž, že ?
Jana Slavíková
Raději mám bavlnu, i mě vadí mačkavost (a pracné žehlení) lnu.
Zdenka Soukupová
Se všemi uvedenými výhodami souhlasím, ale taky mi vadí ten zmačkaný vzhled. Nejen na mě, ale i na jiných ženách. Připadá mi to neupravené a zanedbané.
Danka Rotyková
Ve lněném oblečení se nikdy necítím 100% spokojená. Je mi krásně po těle, ale nesmím se na sebe podívat. Podobně jako pí Jana v předchozím příspěvku, nelíbí se mi jeho pomačkaný vzhled. Stačí jedno malinké spočinutí vsedě a hned se celý den cítím neupravená. Proto mám jen 2 kusy oblečení, zato už je nosím léta. Ale do zaměstnání na celý den jsem si je nikdy nevzala.
Jana Kollinová
Upřednostňuji kvalitu vybraného oblečení a musím přiznat, že lněné kousky jsou velmi příjemné na nošení, ale náročné na údržbu. Ten pomačkaný efekt mi vždy kazil náladu, stejně jako ošacení z hedvábí.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.