Byl to nejen Můj svět
Foto: Marcela Pivcová

Byl to nejen Můj svět

2. 5. 2019

Přiznám se, že jsem ráda, že už je to za mnou. Tím mám na mysli akci, která se uskutečnila v úterý 30. 4. u příležitosti mých kulatých narozenin.

Radost z toho, že je to za mnou, znamená radost nad tím, že se snad vše podařilo. Přála jsem si moc, aby to bylo hezké a milé odpoledne pro všechny. To přání ovšem v sobě neslo i přípravu po stránce organizační. A ta mi v posledních dnech už ani nedala pořádně spát.

Chtěla bych na tomto místě poděkovat všem účastníkům "oslavného" odpoledne. V prvé řadě skvělému tvůrci a interpretovi recitalu Můj svět Lubomíru Müllerovi. Vedle něj našemu portálovému šéfovi Honzovi Raškovi, který akci zabezpečil a ještě mi utajeně stačil nechat vydat sbírku veršů. A pak několika desítkám lidí, kteří se chtěli setkat a prožít společné odpoledne. Všichni se na dobré pohodě nějakým způsobem podíleli. Způsobem, který byl dobrovolný a spontánní.

Nezlobte se, že už nemůžu všechny jmenovat. Podívejte se raději na několik fotografií, které pořídila tentokrát z větší části má sestra Marcela.

A těm, kteří by třeba rádi přišli a z jakéhokoliv důvodu nemohli, chci říct, že se určitě setkáme při nějaké další, stejně pěkné akci i60.

 

Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Vše se podařilo, bylo to hezké a milé odpoledne, tvé přání se vyplnilo! Velké poděkování redakci, hostům a íčkařům. Zuzano všechno nej!
Marcela Broumová
Zuzko, Marcelo, rodu Pivců děláte čest. Byla jsem s vámi myšlenkami, i tak to bylo fajn.
Lubomír Müller
Své poděkování vám všem, kteří jste přišli, mohu převzít ze začátku Zuzčina článku. Přiznám se, že jsem rád, že už je to za mnou. Že jsem byl totiž schopen dozpívat s hlasivkami nadopovanými všelijakými homeopatiky a s malou vnitřní horečkou. Virózní skřítek na mně sedí ještě i dnes, ale radost ze setkání a vašeho krásného ohlasu na písně mi ten virózní skřítek nesebere. Nu, a Zuzce, té děkuji "nasedmdesátkrát"!
Eva Mužíková
I já jsem byla z organizace tohoto setkání nadšená. A že se akce vydařila, to dokazují naše úsměvné fotky. Zuzko, Honzo a pane Lubomíre, patří vám můj velký dík. Bertice
Jana Šenbergerová
Těší mě, že jste si to všichni pěkně užili a spokojenost je na obou stranách. Děkuji, Zuzko, za článek a Marcele i ostatním fotografům za fotodokumentaci. Také si ráda knížku tvých veršů koupím, je-li k mání. ♥ A do dalších let ještě jednou VŠECHNO NEJLEPŠÍ. :-)
Danuše Onderková
Zuzko, setkání nemělo chybu a jsem ráda, že jsem se mohla zúčastnit. Opět jsem se setkala s milými lidmi. Veliké díky Tobě, Honzovi i p.Lubomíru. Bylo to prostě úžasné.... Díky...
Naděžda Špásová
Zuzko, prohlídla jsem všechny fotky v galeriích a je vidět, že jste si to všichni užili, což je dobře. A hlavně máš vzpomínky, které ti zůstanou. :-)
Anna Potůčková
Zuzko ani nevím, jestli jsem ti přála, angína mně ovládla dokonale. Tak dodatečně přeji hodně zdraví, štěstí a lásky ve všech možných podobách! Určitě bylo moc prima...fotografie jsou toho důkazem!
ivana kosťunová
Bohužel jsem se nemohla zúčastnit, a když jsem si poslechla živou ukázku (díky Aleno), mrzí mě to o to více. Atmosféra musela být báječná. Krásné odpoledne, a věřím, Zuzko, že sis ho náležitě užila.
Libor Farský
Moc Ti to vše ze srdce přeji ♥

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...