Fotoreportáž: Já a Mičurin
Foto autorka

Fotoreportáž: Já a Mičurin

21. 5. 2019

Ne, nebojte se, nebudu psát nic o ruském ovocnáři Mičurinovi. Za dob totality jsme tak říkali někomu, kdo něco pěstoval, a já to používám dodnes. Jsem totiž pěstitel zeleniny i ovoce, sice amatérský, ale jsem.

Sobotní ráno opravdu nevypadalo na nějaké skotačení na zahradě, ale po obědě to už vypadalo mnohem lépe, takže hurá s rajčaty a bylinkami na zahradu. Zasázeno, zalito, neděle dopadla stejně, ale to už jsem si dovolila siestu na lehátku a první opečené buřty. Letos jsme ještě nesekali trávu, chceme, aby se nám vysemenila, protože loňské sucho nám trávník dost poničilo. Navíc zachraňujeme hmyz, kterého u nás prý rapidně ubývá.

Vyfotila jsem vše, co mi na zahradě kvete, tedy i kytičky v trávě. Je to sice většinou plevel, ale moc hezký. Zelená ovšem převládá. Jsem ráda, že se nemusím honit za kilometry, abych viděla krásu, mám ji skoro u nosu.

Vítejte u nás na zahradě.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Moc hezké fotky.
Eva Mužíková
Naďko, po těch deštích to tam asi nepoznáš, zasázeným rostlinkám to jistě prospělo. Tak se kochej.
Jana Kollinová
Nádhera a neskutečná pohoda.
Marie Měchurová
Paráda, zahradu máte na krásném místě. Nechybí pejsek ani pomocník, který se zatím připravuje na lehátku. Nebo už ho to zahradničení možná tak zmohlo. Nic se nemá přehánět. Je vidět, že je Vám tam všem moc hezky !!
Libor Farský
Pastva pro oči ...
Naděžda Špásová
Koukám, že jsem se slušně ocenila, ani o tom nevím. To mi dělá tablet. Snad to nikomu nebude vadit.
Naděžda Špásová
Děkuji za slova chvály, jsem ráda, když moje dílko někoho potěší, moc si toho cením. :-)
Marie Novotná
Hezká fotodokumentace.I ovoce bude.U nás to pomrzlo.Možná nějaké jablíčko zbylo,ale merunky nejsou.
Jana Šenbergerová
Naďo, hezky jsi od nebe sklonila hlavu k zemi. I tam je na co pohledět. Hezky si užívejte chvilky odpočinku, na zahradě jich zas tak moc nebývá.
Lenka Hudečková
Krásné květinky i rostlinky, které nám dělají radost. Stačí jen obyčejné sedmikrásky, ale jsou něžné a v zelené trávě pěkné. Hezké fotky Nadi :-). Já už mám taky na balkoně rajčata, dokonce mi už kvetou, ale to začaly doma minulý týden. Od soboty jsou venku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.