Pater Noster
Foto: autor

Pater Noster

15. 6. 2019

 Dnešní víkendová hádanka je trochu složitější (i když asi jak pro koho)  Je to velice zvláštní místo s bohatou minulostí, ponurou současností a snad lepší budoucností. Nachází se v Karlovarském kraji. Nedaleko známějšího poutního místa a přehrady. https://www.youtube.com/watch?v=GpESkceKNzg

Rozluštění se dočkáte v pondělí. Přeji štastný lov.

Fotohádanky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Kollinová
Jitko, děkuji za vysvětlení a omlouvám se z elementární neznalosti.
Jitka Hašková
Pater Noster je latinsky Otče náš.
Jana Kollinová
Ivane, proč se příspěvek jmenuje Pater Noster? Já znám jen takový výtah z Výzkumného ústavu v Ústí a ještě z jednoho ministerstva v Praze a už nevím kterého.
Eva Mužíková
Netuším.
Zdenka Soukupová
Viděla jsem o tom pořad v televizi, ale zapomněla jsem, kde to je. Tak jsem si to našla, i když to u jiných hádanek nedělám. Vyprovokovalo mě k tomu video. Ivane, krásná hádanka o tajuplném místě.
Jaroslava Handlová
Strašidelné místo duchů. Dívala jsem se dovnitř skrze okna s pavučinami. Výborně udělané video musím pochválit. Ivane, jen bych si dovolila upozornit na chybnou nápovědu v textu článku. Kostel se nenachází v Karlovarském kraji, nýbrž Plzeňském (snad si to myslím dobře, vyjeli jsme si tam na výlet v rámci prodloužení pobytu při setkání íčkařů loni v Plzni).
Lidmila Nejedlá
Ivane, zajímalo by mě, kde ses tam objevil, je to takový zapomenutý kout světa. Já, Západočeška jsem tam ve Zbraslavi měla babičku a to je kousek od L.
Zuzana Pivcová
Kdysi jsme byli na motorce v M., kde jsem si prohlédla zámek s oborou, ale o tomhle kostele jsem nevěděla. Našla jsem si to na wiki, ale to není hádání. :-D
Naděžda Špásová
3x hurá. Už jsem to našla a znám to tam Jezdíme občas do Manětína na zámek. Alenko z Doks, díky za nápovědu. Štve mně, když něco nemůžu najít. :-)
Alena Vávrová
Už jsem někdy někde o tom kostele s duchy četla. Hledání bylo proto tentokrát snadné...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.