Velké prsteny. Šokují, ale sluší
Ilustrační foto: pinterest.com

Velké prsteny. Šokují, ale sluší

27. 6. 2019

Čím větší, tím lepší. Nejlépe přímo obrovské. Řeč je o prstenech. Mnohé ženy se jich bojí a říkají: Sluší jen mladým, jsou příliš výrazné, nehodí se ke každému oblečení, jsou prostě divné. Jenže takový gigantnický prsten udělá divy.

Velmi často se dají koupit za výhodné ceny v různých přímořských letoviscích. Někdy jde o cetky za pár eur, jindy o ručně vyrobená díla místních umělců. Bývají stříbrné nebo jde o obyčejnou bižuterii.

Zpravidla je středobodem velký kámen. Jeden takový výrazný prsten dokáže povznést úplně jednoduché oblečení o stupeň výše. Hladké černé nebo bílé šaty, džíny a bílá košile a obrovská nepřehlédnutelná věc na prstu. To je styl, který často nosí sebevědomé ženy, které nechtějí splývat s davem.

Největší chybou je říkat, že se výrazné prsteny hodí pro mladé dívky a ne pro dámy vyššího věku. Ty často říkají: To si nemůžu dovolit, takový šperk poutá pozornost a zvýrazní staré ruce. No a co? Tady nejde o to, zda je třeba něco zakrývat či zvýrazňovat. Jde o to mít originální, výrazný, netuctový prsten, který světu dává jasně najevo, že originální, výrazná a netuctová je i jeho majitelka a je přece jedno, jestli je jí třicet nebo sedmdesát.

Tak tady je malá inspirace, ukázka, jak rozmanité prsteny se dají vypátrat ve zdánlivě obyčejných obchůdcích s bižuterií. A ještě: Ne, fakt je nemusíme nosit všechny najednou, jako mají modelky na snímcích. Ale když někdo chce, klidně může.

móda
Hodnocení:
(5 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miluše Hasenohrlová
Velké prsteny se mi líbí, ale mám krátké prsty a navíc upřednostňuji pouze zlato.Líbí se mi ten snubní na čtvrtém obrázku.
Věra Halátová
Za výhodnou cenu v nějakém přímořském letovisku si něco takového určitě nekoupím. Sebevědomí ženy, která nechce splývat "s davem" snad není o tom, že nosí na rukou něco jako kola od vozu.
Jana Kollinová
Předem se omlouvám. Dokáži pozitivně vnímat a dokonce obdivovat krásné velké prsteny, ale ono to asi nebude jen o prstenu, ale o ruce, která jej nosí. A proč se v úvodu omlouvám, obrázek č. 1 mi připomíná ruku ze seriálu Adamsova rodina. Vím, že je ode mě neurvalé, ale krvavé drápky a velký prsten není můj šálek čaje. Hodnotit nemohu, protože článek je námětem zajímavý, ale ruka Adamsových mi vadí.
Eva Mužíková
Prstýnek nosím jen jeden, na levé ruce. Zlatý, nenápadný.
ivana kosťunová
Mě nešokují, na mé malé ruce vypadá každý prsten jako velký, takže ještě větší si nemohu dovolit.Škoda.
Jana Šenbergerová
Mám ráda prstýnky, ale ke všem mám citový vztah a nepotřebuji jimi ohromovat.
Olga Škopánová
Já bych řekla šokují ale nesluší.
Zdenka Jírová
Připadala bych si jak od cirkusu.Taková móda mě míjí. Dávám přednost decentní kvalitě před vyzývavostí. Prstýnky mám ráda, ale nosím na jedné ruce jeden s kamínkem a na druhé 2 bez kamínku. Zlaté, na jiné kovy mám alergii.
Jarmila Komberec Jakubcová
Nosím prsteny velmi ráda, ale jen normální velikosti.
Jana Slavíková
Na levém prostředníčku a pravém prsteníčku nosím po jednom jednoduchém zlatém prstýnku. Ty velké bych neuměla nosit a určitě by mi překážely.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.