Jeden den v Bzenci a okolo...
FOTO: autor

Jeden den v Bzenci a okolo...

24. 6. 2019

Rok se s rokem sešel a kolem poloviny června jsme vyrazili s přáteli na kola. Na pár dní, útěk od všednosti.
Bydleli jsme v Bzenci na náměstí, je tam vedle sebe penzion a hotel. Ubytování prima, průměrná cena, byli jsme spokojeni. Restaurace tamtéž překvapila, na Bzenec, vyššími cenami, ale záhy jsme pochopili - obsluhující personál fajn a kuchař vynikající.
Bzenec se ukázal jako velmi příjemné město, všechno, co je třeba k životu, je po ruce. V místě je několik vinařství a konkrétně např. Zámecké vinařství má firemní prodejnu otevřenou nonstop. Všechno ostatní je na náměstí, řezník, pekař, sámoška, trafika, číňan, cykloservis a sport, textil, tři bankomaty.
Okolí přeje cyklistice, samá rovina, plno cest, všude je na co koukat. Okolí přeje i pití vína. A okolí přeje i fakultativním výletům, je tu opravdu hodně cílů, jeden hezčí než druhý.
Utrhl jsem si jeden den a udělal si osobní speciální program....

cestování
Autor: Mirek Hahn
Hodnocení:
(5.2 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Věra Ježková
Mirku, prima. Neznala jsem, bylo mi potěšením poznat.
Růžena Kuželková
Pane Mirku,hluboce se skláním nad Vaším podání co slovo,to perla,děkuji K.
Dana Puchalská
Mirku, moc hezký výlet do kraje kde jsem nikdy nebyla. A proto děkuju.
Alena Tollarová
Nikdy jsem tam fyzicky nebyla, ale teď to mám naservírované i s výhledem a vínkem. Miluju ty chvíle, kdy se člověk někam vyškrábe (já nejčastěji na Říp), sedne si, vstřebává klid a skřivánčí zpěv. Líbí se mi to přesunutí děje přímo k jednotlivým fotografiím.
Daniela Řeřichová
Působivá reportáž z mého milovaného Slovácka. Promítly se mi nostalgické vzpomínky na putování tímto mystickým kraje. Srdečný dík.
Alena Vávrová
Ach!! Tu mapu jsem si zvětšila a byla jsem tam po mnoha letech všude znova. "Ta Jižní Morava je přece krásná zem, osázená vihohradem!" Co název obce, to perla a navíc i písnička...Jó, a Frankovka ;-))!
Libuše Křapová
Mirku , váš článek přímo odpovídá zadání nové soutěže :-)
Zuzana Pivcová
Vím jen, že je to vinařský kraj, ale osobně jsem tam nikdy nebyla. Článek se mi moc líbí, nejvíc ty kouzelně komentované fotky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.