Bára Strýcová má wimbledonský titul ve čtyřhře. A jak dopadla tipovačka?
FOTO: wtatennis.com

Bára Strýcová má wimbledonský titul ve čtyřhře. A jak dopadla tipovačka?

14. 7. 2019

Ani Karolína Plíšková, ani Petra Kvitová nedosáhly na nejprestižnějším tenisovém turnaji ve Wimbledonu takových výsledků, jaké jim předpovídaly kurzy sázkových kanceláří, anebo tipy soutěžících v naší tenisoé tipovačce.

Obě české tenistky předčila skvělá bojovnice Barbora Strýcová. Ta v singlu došla až do semifinále, kde padla na reketě Sereny Williamsové. Ovšem chuť si hned záhy spravila ve čtyřhre, v níž společně s tchajwanskou parťačkou Sie Šu-we porazila ve finále kanadsko-čínský pár Gabriela Dabrowská a Sü I-fan 2:0 na sety a získala tak cenný grandlamový titul. Díky tomuto úspěchu se také Bára Strýcová posunula do čela žebříčku světové tenisové čtyřhry!

Skvělou podívanou nabídlo i finále mužské dvouhry, kde svedli pozoruhodnou bitvu Novak Djokovič s Rogerem Federerem. V pětisetové řeži trvající 4,5 hodiny nakonec dokázal zvítězit Srb Djokovič. A právě jemu věřilo i nejvíce soutěžících v naší tenisové tipovačce. Jak to tedy nakonec všechno dopadlo?

Tentokrát se na čele tenisové tipovačky od začátku soutěže střídalo několik soutěžících. Nakonec získala nejvíce bdů - celkem 162 - paní Anna Hadašová. Na druhém místě s celkovám počtem 10 bodů skončil pan Zdeněk Procházka a na třetím  s počtem 145 bodů paní Naďa Kravková.

Po kontrole I.P. adres jsme ovšem zjistili, že všechni první tři soutěžící porušili pravidla tipovačky, které nepovolují tipování více osob z jedné I.P. adresy. Proto byli tito tři soutěžící diskvalifikováni. Ceny pro vítěze tipovačky - digitální krokoměry - tedy získávají soutěžící v dalším pořadí a to jsou:

Jana Kovářová
Anna Potůčková
Anna Čípová

Gratulujeme vítězkám a děkujeme všem dalším soutěžícím, kteří vydrželi 14ti denní tipování tenisových výsledků. A poděkování patří hlavně našim tenistkám a tenistům za krásné sportovní zážitky!

Výsledky Tipovačky najdete na tomto místě.

 

 

Tipovačka
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.3 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Napsala jsem přispěvek a někam mi zmizel, asi jsem ho špatně odeslala. Takže znovu. Gratuluji vítězkám a oceňuji redakci za férový postup. Pane Křenku, teoreticky se může stát cokoliv, prakticky jde o to, že se zde opakuje porušování pravidel a pokusy o podvody. Nad čím se tak pohoršujete?
Jan Raška
Tipovačka měla od začátku nastavena nějaká pravidla. Pokud si je soutěžící nepřečetli, mají smůlu. Například ve fotosoutěži necháváme samozřejmě soutěžit všechny - tedy i manželské či parterské páry, které mají jednu I.P. adresu, ale v tipovačce je to omezeno, aby měli všichni soutěžící, tedy i jednotlivci, rovné podmínky. To je myslím fér. Bohužel, lidé dost často pravidla nečtou - týká se to nejen fotosoutěží, kde musíme pravidelně vyřadit spoustu fotografií, ale i v rurbice FOTO DNE, kam se mají dle pravidel vkládat pouze fotografie na šířku.
Bohumil Křenek
Znám lidi, kteří nemají svůj PC a chodí na něj pracovat do zdejší místní knihovny. Teoreticky se tak může stát , že z tohoto PC se zúčastní Tipovačky více osob a ani nemusí vědět, že porušily pravidla ,..... ach jo .
Naděžda Špásová
Blahopřeji vítězům a chválím redakci za pečlivost. Nedodržení pravidel je nepoctivé a udivuje mně, že se to někomu zdá normální. Děvčata, užijte so krokoměry. :-)
Bohumil Křenek
To pravidlo ( jen jedna IP adresa pro jednoho soutěžícího) se mi zdá velmi přísné. Jsou rodiny ( 2 nebo více osob), které mají a používají jen jeden PC. To si mají pořídit pro Tipovačku další notebooky? V žádných případech bych, ale o těchto účastnících nepsal, že jsou nepoctivci,........ maximálně nedodrželi "pravidla" soutěže.
Alena Tollarová
Blahopřeji vítězkám a nakonec i redakci, která si musela dát práci s ověřováním vítězů.
Dana Kolářová
Blahopřeji vítězkám.
Anna Čípová
Tak nevím, zda se mám radovat. Je mi spíše smutno, že jsem soutěžila s nepoctivci. Redakci děkuji za možnost tipovat a Janě a Aničce blahopřeji.
Jana Kovářová
Poslední dny se mně moc nedařilo tipování, takže jsem byla docela spokojená s "bramborovým" umístěním. Že to dopadne jinak, to mě ani nenapadlo. Přidávám se k názoru Aničky P. a redakci děkuji.
Jiří Hudeček
Gratuluji vítězkám. Chci poděkovat redakci za anulování nepoctivých hráčů.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.