Kdo vyhrál chytrý telefon Samsung s aplikacemi od Seznamu?
FOTO: archiv redakce

Kdo vyhrál chytrý telefon Samsung s aplikacemi od Seznamu?

11. 9. 2019

Téměř čtyřicet příspěvků vyslali soutěžící do letní soutěže "Prázdninový tip", který pořádal portál i60.cz společně s vyhledavačem Seznam.cz. Kdo z autorů soutěžních příspěvků vyhrál chytrý mobil? Rozhodli o tom hlasováním sami soutěžící.

Ze soutěžních článků zástupci redakce i60 a Seznam.cz vybrali těchto šest finálových příspěvků, z nichž vítěz získá mobilní telefon Samsung Galaxy A40 v limitované edici Seznam:

Jaroslava Handlová: Brtnickou stezkou přírodou ke kulturní promenádě

Dana Kolářová: Jak chutná tiskařská čerň

Marie Měchurová: Bílé Karpaty - Zapomenutá oblast Moravy

Ilona Kolářová: Výlet na Březník

Irena Stollová: Přes Kopicův statek na Valdštejn

Alena Tollarová: Roudnice nad Labem

Všichni čtenáři, kteří se aktivně zúčastnili soutěže Prázdninový tip, měli možnost dát hlas příspěvku, který se jim nejvíce líbil. Této možnosti, bohužel, využila jen necelá polovina soutěžících a nehlasovaly ani všechny autorky šesti finálových příspěvků... Zároveň byly anulovány neplatné hlasy, tedy hlasy čtenářů, kteří se soutěže Prázdninový tip aktivně nezúčastnili. Jak to tedy dopadlo?

Chytrý telefon Samsung s aplikacemi od vyhledavače Seznam.cz, partnera soutěže, získává díky čtyřem hlasům paní Alena Tollarová. Dva platné hlasy obdržela paní Dana Kolářová a po jednom pak paní Marie Měchurová, Jarka Handlová a Ilona Kolářová. Těmto čtyřem dámám, které se dostaly do finále, pošleme cestovní příslušenství od společnosti Seznam.cz.

Všem vítězným autorkám gratulujeme a děkujeme soutěžícím za jejich pěkné prázdninové tipy!

Soutěžní příspěvky najdete na tomto místě.

Prázdninový tip
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Zdá se, že cestovní příslušenství někde cestuje. :-)
Alena Tollarová
Trochu jsem se toulala tam, kde wifi dává dobrou noc, takže reaguji se zpožděním. Děkuji nejen všem čtyřem soutěžícím, díky nimž tedy Roudnice získala prvenství v celé prázdninové soutěži, ale i dalším třem, jejichž hlasy se nemohly započítat. Mám radost z výhry a děkuji všem, kteří sedli a napsali svůj prázdninový tip. Líbily se mi všechny. Omlouvám se, ale ani kdybych byla doma, jako finalista bych stejně nehlasovala. Připadalo by mi to, jako kdyby se třeba Emil Zátopek zastavil těsně před cílem.
Ilona Erika Kolář
Gratuluji všem. Já se omlouvám,jsem tak zaneprázděná a v jednom kole, že jsem úplně na soutěž zapomněla a tím pádem ani nehlasovala. Teprve teď zírám jako vyoraná myš.
ivana kosťunová
Gratuluji vše, vítězům obzvlášť. Popsat turistickou trasu a nafotit ji je dost náročné.
Anna Čípová
Gratuluji všem a Aleně přeji, ať si s telefonem brzy porozumí. Paní Marie, Bílé Karpaty jsou kouzelné. Byla jsem ráda, že díky vám jsem se vrátila na místa, která jsem navštívila.
Jana Šenbergerová
Gratuluji všem, odměněným i zúčastněným. Všichni mě svým způsobem obohatili. Dík!
Marie Měchurová
Gratuluji vítězce !! Jsem ráda, že jsem postoupila do užšího výběru. Děkuju všem čtenářům, kterým se můj příspěvek líbil a zvlášť děkuju Anně Č., Ivaně K. a Haně N. za hlas, i když dva se nepočítaly, to ale nevadí - potěšily jste mě.
Jitka Hašková
Také gratuluji ostatním vítězkám.
Jitka Hašková
Álo gratuluji.
Eva Mužíková
Gratuluji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.