Tip na procházku: Podhorská vyhlídka
FOTO: autorka

Tip na procházku: Podhorská vyhlídka

6. 11. 2019

Zvu vás na procházku do hezké části Prahy 8 – Bohnic, do Podhoří. O jeho existenci jsem neměla nejmenší tušení, dokud jsem si nezadala do vyhledávače heslo Praha vyhlídky. A přitom to tam nemám daleko – jen dvě stanice metrem a pět autobusem.

Ze sídliště Bohnice jsem došla do přírodní rezervace Podhoří a na kýženou vyhlídku. Trochu jsem bloudila, ostatně jako téměř pokaždé. Tentokrát byl ovšem na vině pán, který mně, jak mi došlo o něco později, schválně ukázal špatnou cestu. To se mi stalo poprvé.

Z vyhlídky se otevírá doleva pohled proti proudu Vltavy k Babě, vidět je hotel International. Naproti vyhlídce je Sedlec, dále po proudu Roztoky. Zpátky jsem došla ke stanici autobusu Poliklinika Mazurská.

To krásné slunné dopoledne v neděli před státním svátkem jsem si velmi příjemně užila. Projdete se se mnou?

Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Ano, tohle je taky Praha. Je tam nádherně. Často jsem tam chodila, ale je to už delší dobu. Ty fotky jsou Věro opravdu krásné. Děkuju.
Marie Seitlová
Procházkou kolem Prahy jsem se s tebou ráda prošla, pěkné fotky.
Soňa Prachfeldová
Prošla jsem se moc ráda, moc hezke místo, jak pěkné fotky ukazují. Třeba ten pán sám nevěděl a nechtěl to přiznat.
Zuzana Pivcová
Díky tomu, že blízko bydlí Marcela, tenhle výhled znám. Dá se tam také dojet autobusem 236 od zoologické zahrady či trojského zámku. Podařily se Ti moc hezké snímky, díky.
Mirek Hahn
Jako by to ani nebylo velkoměsto.... Praotec Pražák si vybral pěkné místo.
Anna Potůčková
Hezká procházka! Určitě by se mně také líbila a možná i já bloudila! A tomu pánovi co Tě špatně nasměroval se to snad někdy vrátí, neboť kdo seje vítr, sklízí bouři! Fotky se mně líbí!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...