Ranní překvapení
Foto autorka

Ranní překvapení

18. 11. 2019

Je sobota 16.11.2019, trochu jsem si přispala, a když jsem se kolem deváté konečně vykopala z postele, nevěřila jsem svým očím. Po skoro týdenní bílé dece nad městem se ukázalo slunce. Nad horami bylo tmavo a mě zaujal ten kontrast. Ještě v pyžamu jsem vzala foťák a vyfotila jsem si jasné listopadové ráno. A protože se o své zážitky, byť úplně banální a všední, občas ráda podělím, posílám vám pár obyčejných fotek ze 4. patra panelového domu.

Není to nic světoborného, ani uvědomělého, ale mě to oslovilo, tak třeba to osloví i vás. Přeji všem hezké předvánoční dny.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Pěkné! I když bydlíme jen ve druhém patře, také si užívám výhledů z oken. Dnes třeba na to, jak krásně prší. Šero bylo už před třetí. Z okna ložnice se nemohu vynadívat na zlatou jívu na pozadí tmavých jehličnanů. Dík, žes mi to připomněla.
Naděžda Špásová
Moc děkuji za vaše slova. Opravdu si toho vážím. Ano, z balkonu jsem fotila ještě v pyžamu, z okna ložnice vlastně taky. Pohled na Milešovku mi kazí světla na stadionu. Ještě jednou díky. :-)
Alena Tollarová
V sobotu jsem ve vlaku do Ústí při koukání z okýnka málem plakala. Takový krásný den a místo, abych vyběhla do přírody, seděla jsem v restauraci na třídním srazu. No jo, nejde všechno skloubit.
Eva Mužíková
Kdykoliv jsem chtěla vyfotit můj nádherný výhled na celý ještědský hřeben, vadily mi v záběru kousky paneláků pod našim domem.Nedá se jim vyhnout. Díky Tobě jsem se přesvědčila, že panelák na kráse fotky nic neubírá. Jdu do toho:)))
Marie Seitlová
Naďo, máš krásný podzimní pohled z okna.
Věra Ježková
Naďo, já jsem nikdy nebyla moc uvědomělá. Dobrý nápad s hezkým výsledkem. :-)
Soňa Prachfeldová
Hezký pozdrav i tobě Naděnko, máte hezký výhled, nebo jsi brouzdala v pyžamu venku ?
Blanka Macháčková
Máš to jako časosběrný snímek. Je to důkaz, že podmračeno se může rychle změnit. Dobrý nápad.
Hana Rypáčková
Sobotní počasí bylo vydařené a barevné..Máš krásný výhked...
Hana Nováková
Právě proto, že to není nic světoborného, tak v tom je ta krása. Máte úžasný výhled jistě po všechna roční období a to se cení. I já mám z domu krásný výhled na pás Železných hor a to je někdy víc, jak drahý obraz visící v bytě.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.