Prohlídka Pražského hradu
Foto: autorka

Prohlídka Pražského hradu

23. 12. 2019

Milí íčkaři,

zajistila jsem pro vás komentovanou prohlídku Pražského hradu s milou průvodkyní v úterý dne 21. 1. 2020 v 10.30h.

Okruh B - katedrála sv. Víta, bazilika sv. Jiří, Starý královský palác, Zlatá ulička

Vstupenka pro 65+ stojí 125 Kč (zakoupíme společně po předložení OP)

Za průvodcovskou službu vyberu na místě já podle počtu účastníků.

Navrhuji sraz na nádvoří Pražského hradu před katedrálou sv. Víta. Každý projde bezpečnostní kontrolou a může zatím fotit, než se všichni sejdeme. Pak už si nás vezme na starost průvodkyně.

Pro ty, kteří neznají cestu: z Hlavního nádraží metrem C na I. P. Pavlova a potom tramvají č. 22 nebo 23, zastávka Pražský hrad. Ze stanice metra A Malostranská též tramvají 22 nebo 23.

Fotit se může všude bez použití blesku.

 

Těší se na vás

Hana Polednová

Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Polednová
Jani, určitě. Doporučuji přečíst všechny informace o srazu, případně spoji a můžeš příjet.
Jana Finkousová
Dobrý den, můžu se ještě přihlásit na zítřek?
Hana Polednová
Milí íčkaři, kteří se zítra chystáte na Pražský hrad. Já s průvodkyní Alenkou se na vás moc těšíme. Přeji hlavně šťastnou cestu všem, kteří cestují zdaleka i blízka. Pokud možno bez problémů a velkého zdržení se všichni uvidíme v úterý 21. 1. 2020 v 10.30 hod. na II. nádvoří Pražského hradu u Kohlovy kašny (fontány), hned za hlavní branou. Zde můžeme udělat i hromadnou fotku, jakmile budeme všichni pohromadě. Nelekněte se bezpečnostní prohlídky, tou musí projít každý návštěvník Pražského hradu. Dle předpovědi pro Prahu nás čeká krásné slunečné počasí. To si vždy, my íčkaři, dovedeme tam nahoře zařídit, alespoň tak to bylo na velkých předešlých setkáních. Vezměte s sebou dobrou náladu a hrst drobných pro mne. Budu vám od rána k dispozici na telefonu, takže volejte nebo posílejte SMS nebo zprávy na WhatsApp, pokud by byly nečekané problémy nebo se budete potřebovat zeptat na cestu.
Hana Polednová
Helenko, připisuji si Tě 2x, děkuji za info.
Hana Polednová
Věru, děkuji za info a hlavně, ať jsi v pořádku.
Helena Dohnalová
Hani, já příjdu s kamarádkou. Už se těšíme. Helena
Věra Ježková
Hani, omlouvám se, zítra nepřijdu. Něco na mne leze, nerada bych to přiživila. Užijte si to; určitě to bude moc zajímavé a příjemné. :-)
Hana Polednová
Hani super, také se na vás těším. Možná byste mohly jet A na Malostranskou a tramvají. To křeslo není špatný nápad☻A skoro ses trefila...mělo by nás být 32♥
Hana Rypáčková
Je nás asi kolem třiceti. Nadopuji se a s kamarádkou Vlastou se těšíme. Možná by mi Zeman půjčil křeslo na kolečkách?.Pojedeme B a A na Hradčanskou...Možná taky dojedeme tramvají..
Hana Polednová
Byl dotaz ještě na cestu. Z Hlavního nádraží lze jet i tramvají č. 15 na Malostranskou, přejít na opačnou stranu a jet tramvají č. 22 a nebo 23 dvě stanice. Stačí jízdenka za 24 Kč, asi nejlepší spojení.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.