Na Nový rok spolu, cestou necestou
FOTO: autorka

Na Nový rok spolu, cestou necestou

2. 1. 2020

Tak si ten první den letošního roku hezky hovím v posteli, hodiny ukazují desátou a já přemýšlím, co s načatým dnem...Telefon mi začne poskakovat na stolku a já s pocitem, kdo mne už po několikáté dnešní ráno nenechává rozjímat, čučím na jeho okýnko... Milan, drahý synek, copak se děje??, " Maminko, oblékni se, jedeme na výlet", slyším jeho ještě rozespalý hlas. " Je to tajné, budeš překvapená ". Tak rychle jsem již dlouho nasnídaná a oblečená nebyla, k tomu ještě nezbytné pití a svačinu a za dvacet minut stepuji před domem...... stepuji ještě další čtvrthodinu, mladí se s udáním času odjezdu jaksi unáhlili.. 

Venku je nádherné slunečné počasí, to by byl opravdu hřích zůstat doma. Tak se při čekání kochám pohledem na provoz v krmítku a mám radost z každého strávníka. No, konečně nasedám a podle směru jízdy se snažím uhodnout, kam se jede.... Ještěd, Horní Paseky, Janův Důl a je mi to jasné. Moje milovaná Chrastná!!!! Moje srdeční záležitost, kde jsem prožila spoustu krásných let. Vystupujeme u sluníčkem zalitého rybníku a už mne to bere... lidi, já jsem tak šťastná. Všichni jsme naladěni na stejnou vlnu, zvláště já a syn Milan jsme při procházení známými místy až dojatí. Malá Rozálka naši radost s námi prožívá, pejsek Alvin využívá mechového polštáře k čistění kožíšku a Zuzka, ta si pochvaluje vůni lesa a naprostý klid... Zkrátka, jsme v ráji..... Jelikož nemám sama ráda dlouhé psaní, tady končím a zvu vás na naši procházku formou fotogalerie.. No řekněte, není tam krásně???

Bertice

Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Švancarová
Je ,Evičko, je tam krásně.
Libor Farský
Krásné, škoda, že už bych se k vám nevešel do auta ...
Květuše Pinkasová
Evičko, takové překvapení a hned první den v roce a navíc spolu s nejbližšími bych si taky přála... Doposud jen vnoučata bereme my. Ale oni nám už pomalu odrůstají... Krásné snímky pod Ještědem ve Tvé krásné srdeční přírodě, navíc s nejbližšími.
Eva Mužíková
Soni a Jane děkuji. Mám radost, že se fotky líbí.
Jan Zelenka
Ten kraj příliš neznám. Podle fotek je kouzelný. Krásná přehlídka.
Soňa Prachfeldová
Moc hezké, máš prima syna a celou rodinu. Tos měla Bertiku nádherný den s malovaným počasím.
Eva Mužíková
Alenko, to je " vhozená rukavice ". Popřemýšlím a třeba něco vymyslím.
Alena Tollarová
Vzpomínám na dobu, kdy jsme do Chrastné jezdili na dovolenou. Ráda bych se na to krásné místo zase někdy podívala, teď aspoň Tvým prostřednictvím.
Hana Rypáčková
Evo, krásný výlet, ale čekala jsem, že budeš v červeném kabátě!!!
Jitka Chodorová
Krásně prožitý první den roku se svými blízkými, pěkně napsané a nádherné fotky to jen dolaďují. Díky Evo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.