Ujdete 100 km za rok? Zapojte se do projektu Do stovky!
Do stovky i v roce 2020!

Ujdete 100 km za rok? Zapojte se do projektu Do stovky!

15. 1. 2020

Celkem patnáct Íčkařů - turistů pokořilo hranici 100 km našeho projektu "Do stovky", jehož cílem bylo motivovat seniory k nejzdravějšímu pohybu - chůzi.

Jak se ukázalo, sto kilometrů bylo pro některé turisty hračkou. Nejvíce kilometů (celkem 1046!) našlapala v průběhu loňského roku paní Alena Šnejdrlová, více než pětistovku (celkem 560 km) měla loni v nohách pani Jaroslava Cabalová. Před takovými výkony smekáme klobouk a posíláme oběma dámám jako dárek turistickou brašnu.

Celkem 364 kilometrů ušla v prvním ročníku paní Alena Tollarová. Ta také splnila další zadání našeho projektu Do stovky - napsala o svých výletech největší počet článků, kterými se mohou inspirovat další čtenáři. A jak jsme slíbili, za tento počin získává hlavní cenu - tablet. Gratulujeme!

Do stovky podruhé!

A můžeme slavnostně vyhlásit druhý ročník projektu Do stovky. Naši programátoři již připravili systém vkláídání výletů tak, že je možné přepínat mezi jednotlivými ročníky. Nyní si tedy můžete přepnout na rok 2020 a vkládat výlety nové. A jak budeme stovkaře motivovat letos? Pět stovkařů, kteří o svých výletech napíší nejvíce článků, obdrží od nás Nordic Walking hole. Druhý ročník projektu Do stovky končí 31.12. 2020.

Tak vzhůru do toho, přejeme všem turistům a výletníkům krásné zážitky na cestách!

Projekt Do stovky najdete na tomto místě.

 

P.S.: A ještě máme vzkaz pro cyklisty. I pro ty připravujeme stejný systém vkládání cyklistických výletů. Takže se už můžete těšit na jaro.

Soutěž Do stovky turistika
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.9 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Možná mnohým nedochází, že těm, kteří si mohou o úžasných zážitcích pouze číst, nemusí jim přinést jen radost, ale ve své tíživé situaci, kdy už nemohou být "aktivní", pro které tento portál je, mohou upadnout do deprese. Ale což, kdo chce kam pomozme mu tam. Vím jaká vlna odporu se proti mému názoru zvedla, když jsem, v podobném smyslu svůj názor napsala v rubrice Redakce. Přejeme všem hodně radosti z jejich zážitků, úspěchů i výher ♥♥
Jarmila Komberec Jakubcová
Alence výhru moc přeji. Libi se mi její zajimave povídání a fotky.
Soňa Prachfeldová
Honzo, vím že články jsou u jednotlivých výletů, mínila jsem, kdyby bylo uvedeno na Přehledu, číslo, mohu i po čase rozkliknout u koho chci. Vęřím, že počet naroste. Pokud to tedy je technicky možné. Díky.
Hana Rypáčková
Gratuluji chodcům k dosažení stovky. Alena si výhru zaslouží. Přeji všem dobré nohy třeba jen ke krátkým a stále stejným cestám , třeba po rovině..Chůzi zdar.
Jarmila Komberec Jakubcová
Gratuluji všem a přeji dalším soutěžícím aby jim to dobře šlapalo. Já jdu na svůj první lednový trek v sobotu. Budeme mít opět naše procházky okolo Boleveckých rybníků. Měla jsem problémy s kolenem tak snad to zvládnu. Do soutěže se nehlásím, s holemi neumím fotit a bez holí chodit.
Alena Tollarová
Ročník číslo 1 skončil, nechť žije ročník č. 2! Mám velkou radost, že se mi podařilo stovku pokořit a můžete mi věřit, že zpracovat výlety do článků s fotografiemi zabere pomalu stejně času jako tu stovku našlapat. Doufám, že letos se zapojí více účastníků. Zajímalo by mě, jestli se mohou některé loňské výlety zopakovat nebo musí být samé nové, Mně už se rozrůstá seznam na lednici. Tak ať nám to šlape!
Hana Polednová
Gratuluji všem výherkyním a mrzí mě, že letos nebudu moci moc výletovat, vyměním NW hole za berle, ale příští rok to snad dohoním. Přeji všem hodně krásných km po naší vlasti.
Věra Ježková
Honzo, máš samozřejmě pravdu. Pominu-li určitá zdravotní omezení, o nichž jsem nechtěla psát, pak je tu ještě můj orientační nesmysl a schopnost ztratit se téměř kdekoli. Právě proto jsem se svými loňskými sólo výlety spokojena. Chodit a fotit mě baví, článků jsem měla několik. :-)
Helenka Vambleki
Gratuluji oběma "neušlapanějším výherkyním" :-) a Zrzečce Alence k tabletu!!! Chápu změnu pravidel kvůli lenosti ostatních šlapajících své cesty popsat a fotit. Našlapali tolik kilásků a nepochlubili se, co pěkného je na cestách potkalo...to je velká škoda, protože to právě bylo, vedle pravidelného a nejpřirozenějšího pohybu, tím druhým cílem - cestopisné články pro všechny čtenáře, i ty, co třeba už tak chodit nemohou a byli by vděční za virtuální procházky.
Dana Puchalská
Gratuluji všem výherkyním. :-) :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.