To nevymyslíš
Foto: autorka

To nevymyslíš

25. 1. 2020

Aneb Úraz snadno a rychle

Jednoho srpnového dne jsem si naplánovala k obědu uzenou makrelu. Přítel ji moc nemusí, proto jsem mu uvařila nějakou rychlovku. Nechtěla jsem, aby ryba byla cítit v obýváku spojeném s kuchyňským koutem. Na balkon svítilo slunce. Napadl mne nápad. Geniální, pokud by stejně geniální byla i jeho realizace.

Do vany jsem vložila měkkou deku, opřela dva polštáře, přidala polštářek a pevnou podložku pod talíř. Na kočičí kadibudku jsem si připravila rybu (obal jsem předtím samozřejmě hned zabalila do novin a igelitového sáčku), sklenici se střikem a několik bílých papírových ubrousků. Otevřela jsem okno, které většinou bývá jen vyklopené. Přítele jsem požádala, aby mě chvíli nevolal, že nebudu moct.

Vstoupila jsem do vany, trochu zprudka dosedla – a křup! Hlavou jsem narazila na roh otevřeného okna. Sáhla jsem si na ni a na ruce jsem měla krev. Zbarvila několik ubrousků, které jsem na místo hned přiložila. Ujistila jsem se, že se nemotám, a obtížně vylezla z vany. Příteli jsem řekla, co se stalo, a požádala ho, ať se podívá, jak je rána velká. Mezitím jsem zakrvácela ještě několik dalších ubrousků. Situaci zhodnotil jako nikoliv nebezpečnou. Chvíli jsem zůstala sedět, než krvácení přestalo – mám až příliš dobrou srážlivost. Vrátila jsem se do koupelny, okno jsem pouze vyklopila a na druhý pokus snědla makrelu.

Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Tedy, Věrko, Tvá ohleduplnost Tě stála takovou bolest. Já jsem se kdysi v Týně skláněla pro něco do vany a při narovnávání jsem vší silou udeřila hlavou do boileru na teplou vodu. To jsem rovnou po nose spadla do té vany zpátky. Takže si trochu i po letech umím představit, co to bylo i u Tebe za bolest.
Elena Valeriánová
Taky jsem si myslela,že na makrele si místo tebe pochutnala kočka. To by bylo k naštvání. Takže to vlastně dobře dopadlo, hlavně že okno vydrželo, hlava se už určitě zahojila.
Jan Zelenka
Věrko, i ohleduplnost má své meze. Čím složitější a rafinovanější plán, tím obvykle hůře dopadá. Ale přežila jsi to a dokonce ve zdraví. Já jsem si už dvakrát zranil hlavu o dveře skříňky v kuchyni. Moje holky měly kliku, že byly menší. Občas je to výhoda. A já jsem mohl alespoň hrdě hlásit, že jsem praštěnej.
Mirek Hahn
:-) :-) :-) Pravda.... to nevymyslíš... Vymyslíš rafinovaný, sofistikovaný přístup... a vono ne !
Hana Nováková
Ne,že bych se radovala z cizího neštěstí, ale tohle opravdu nikdo nevymyslí, ale každý určitě má takovouto nějakou příhodu. Věrko, díky za článek a za to, že jsem se mohla od srdce zasmát.
Věra Ježková
Děkuji, jsem ráda, že jsem vás pobavila. Nohama k oknu bych nemohla – bylo by to proti světlu, čili bych neviděla na kostičky, a taky jsem levotočivá. Evi, Bíša by makrelu nesnědla, možná by si vzala ze zdvořilosti jeden kousek. Lenko, já zase nechápu, proč bych měla druhému smrdět pod nos něčím, co nemá rád. Říkám tomu ohleduplnost.
Lenka Kočandrlová
Moc nechápu, proč by se měl člověk s něčím smrdutým schovávat do vany... Jako by ten dotyčný nikdy v životě nečuchal zápach,a bylo ho nutno šetřit...Výstraha a poučení pro příště: nedělat si násilí,klidně se nacpat přímo u stolu čímkoliv,však to vysmrádne!
Anna Potůčková
Věrko pobavila jsi i mně, ale moc příjemné to pro Tebe určitě nebylo! To muselo i dost asi bolet.
Eva Mužíková
Povedlo se Ti mne také pobavit. Přiznám se, že jsem očekávala trochu jiný konec - makrelu během ošetřování Tvé hlavy sežrala přítelova micina....
Jitka Hašková
To opravdu nevymyslíš, ale nakonec jsi měla kliku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.