Bohémské tašky jsou opět v módě
Ilustrační foto: pinterest.com

Bohémské tašky jsou opět v módě

4. 2. 2020

Dámy vyššího věku si je dobře pamatují. Bývaly módní v dobách jejich mládí. Nosily se k širokým rozevlátým sukním, k batikovaným kouskům oblečení. Někdo tomu stylu říká hippies, někdo gipsy, někdo ho nazývá bohémský.

Pro některé ženy je to styl, který by si na sebe nikdy nevzaly. Pro jiné krásná ležérní móda, kterou nosily ve třiceti, nosí ji i v šedesáti a budou ji nosit i za dvacet let. Je to to však také výzva pro všechny majitelky šikovných rukou. Kdo rád háčkuje, plete, ovládá různé jiné techniky na zpracovávání vlny či odstřižků látek, má nyní obrovské možnosti.

Různé podivuhodné velké nákupní kabely nebo ozdobné miniaturní taštičky jsou součástí mnoha kolekcí světových módních návrhářů. A tak se klidně může stát, že vnučka bude nadšená, když jí babička navrhne, že jí udělá pořádně velkou, barevnou, nepřehlédnutelnou tašku, se kterou může v létě vyrazit na nákup, na koupaliště nebo klidně i do práce.

Tady je malá inspirace, co vše dá ze zbytků látek či příze vyrobit, přičemž v tomto případě platí, že čím divočejší nápad, tím lepší výsledek.

móda
Hodnocení:
(5.3 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marcela Pivcová
Podobnou tašku jsem si kdysi také uháčkovala, snad ještě někde na chalupě přežívá. Možná, že si tam v létě ještě nějakou tašku vytvořím, jen bych asi použila o něco méně barev, než je tady na fotkách.
Dana Puchalská
Každá doba má svoje módní výstřelky,které se opakují. Tašky mi připomněly hudebníky, kteří jednu dobu stávali u stanice metra Hradčanská . Byli to tuším Indiáni z Peru. Hráli, prodávali CD a píšťalky.
Věra Halátová
Paměť mám výbornou, ale takové tašky si nepamatuji ani z dětství, ani z mládí ani z dospělosti. S takovou taškou bych se určitě nikde neztratila
Eva Mužíková
Také nemám ráda pestrost, černo bílá kombinace je můj styl.
Věra Ježková
V mládí jsem si jednu upletla, ovšem proti těmto byla decentní. Na divoké barvy nejsem.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.