Letos poprvé Do stovky
Foto: autorka

Letos poprvé Do stovky

12. 2. 2020

Na první letošní výšlap Do stovky jsem se vypravila do Stromovky. Je to taková moje vycházková jistota. Pěšky do ní dojdu za necelou půlhodinu a neomrzí se mi asi nikdy. Pokaždé nabídne spoustu krásných míst na dívání i fotografování. A nemusí ani jarně pučet, letně se zelenat či podzimně zlatět. Půvabná je i v únoru, jemuž leden nepředal ani trochu sněhu. Fotografiemi jsem zdokumentovala cestu od našeho domu – ta malá škola je téměř naproti – až do Stromovky. Potěší mne, když se projdete se mnou.

 

Soutěž Do stovky
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Ač na židli, prošla jsem se také i když pasivně! Procházka by se mně určitě hodně líbila, zdá se, že bych i já fotila!
Jana Šenbergerová
Ve Stromovce jsem jedinkrát strávila horký letní den a líbilo se mi tam. Touto dobou je víc "průhledná" a má zase jiné kouzlo. Dík za procházku.
Soňa Prachfeldová
Díky za hezkou procházku Věrko
Jaroslava Handlová
Pozvánku k virtuální procházce jsem ráda přijala a děkuji také za hezké fotky.
Dana Puchalská
To jsem tomu dala. :-) Spletla jsem si číslo tramvaje, ach jo sratá kolena.... Máš pravdu.
Věra Ježková
Děkuji vám. :-). Danko, nevím, kterou konečnou myslíš, ale u Výstaviště končí 12 a 17, okolo jede ještě 6. Martino, co ty všechno víš ...
Jan Zelenka
Je smutné, že já, jako starý Pražák, jsem se raději podíval do mapy, kudy jsi to vlastně šla. Máš moc pěkné fotky, Věrko. Rádi jsme tam se ženou chodili a poblíž trati jsme krmili sýkorky, které si nám sedaly až na ruku. Kdeže ty doby jsou! Tvé fotky mi ten čas trochu připomněly. Díky.
Martina Růžičková
Stromovka je mým oblíbeným místem od dětství. Moc se mi líbí nově upravená soustava rybníků, kterou jsi velmi pěkně nafotila. A potěšilo mě, že jsem tu našla i fotku krásného novorenesančního domu od arch. Zeyera. Díky.
Marie Ženatová
Milá Věrko, díky moc za krásnou procházku.
Dana Puchalská
Stromovka je moje dětství a mládí.... Ale o tom jsem už psala. Je tam krásně kdykoliv. A komu z Pražáků se nechce "plahočit" pěšky od stanice metra Vltavská, může dojet tramvají č. 8 až na konečnou a pak se krásně projít. Děkuji Věrko.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.