Nová fotosoutěž: Fauna kolem nás
Ilustrační foto: pixabay.com

Nová fotosoutěž: Fauna kolem nás

13. 2. 2020

Milovníci fotografování už možná čekají na spuštění další fotosoutěže. Je to tady a tématem je "Fauna kolem nás". Autoři tří nejlepších fotografií, které vybere redakce, získají LED svítilny.

Nejen domácí mazlíčci, ale i zvířectvo na zahradě, na poli, v lese, ale třeba i v zoologické zahradě se mohou stát objekty vašich objektivů. A protože ulovit zvířátko v přírodě není tak jednoduché, můžete tentokrát do fotosoutěže vložit i snímky z vašich archivů.

PRAVIDLA SOUTĚŽE:

Fotosoutěže "Fauna kolem nás" se mohou zúčastnit všichni registrovaní čtenáři magazínu i60 (registrovat se můžete zde). Každý soutěžící může do soutěže vložit celkem tři snímky o velikosti 0,5 - 2 MB, a to prostřednictvím formuláře v sekci Soutěže. Podmínkou soutěže je vkládání výhradně autorských fotografií (fotografie nesmí být staženy z internetu). U každé fotografie musí být uveden titulek a krátký popisek, kde byl snímek pořízen.

Všichni čtenáři budou moci kliknutím na palec vyjádřit, která z fotografií se jim líbí (k dispozici budou mít 20 hlasů, které budou moci rozdat libovolně vybraným snímkům, na jeden snímek bude možné dát maximálně 5 hlasů), pro výběr vítěze však nebude mít toto hodnocení vliv.

Soutěž bude trvat od 13. února 2020 do 31. března 2020. Redakce vybere 3 vítězné fotografie, které oznámí v neděli 5. dubna 2020.

Fotografie můžete do nové soutěže vkládat od této chvíle, a to na tomto místě.

fotosoutěž
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.9 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Ať se všem daří.
Marie Doušová
Dobrý nápad. Dík.
Hana Rypáčková
O archív jsem částečně ( něco na Rajčeti v malém rozlišení) přišla, ale dnes jsrm vyfotila koně na sněhu...Mokré chudáčky...
Elena Valeriánová
Možná ta soutěž měla mít delší trvání a nebo přijít o pár měsíců později. Příroda spí, dávám do soutěže vždy "čerstvé" fotky a dát něco, co už bylo třeba na FD mi nepřipadá zrovna košér. Ano, prohledávání archivu až jako poslední možnost.
Alena Tollarová
Přizná se, že hrbatit se u počítače a hledat v archívu se mi nechce. Každou soutěž beru jako výzvu. Archiv až jako bod poslední záchrany :)
Eva Mužíková
Dobrý nápad, také se moc těším na zvířátka...
Elena Valeriánová
Děkuji redakci za další příležitost pro všechny, co rádi fotí. DOBRÉ SVĚTLO, přátelé.
Věra Ježková
Hezké téma. Těším se na fotky.
Dana Puchalská
To tu bude určitě krásná přehlídka zvířat. Těším se na ní.
Libuše Křapová
Jako Zdenka - sama nefotím, ale těším se na krásné obrázky :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.