Co na sebe, až přijde teplo? Inspirace 
pro dámy vyššího věku
Ilustrační foto: pinterest.com

Co na sebe, až přijde teplo? Inspirace
pro dámy vyššího věku

22. 2. 2020

Odhalit ruce? Jak dlouhá sukně je vhodná? Hodí se v mém věku výstřih? To jsou otázky, které si často kladou ženy vyššího věku, když se oteplí. Najít lehké, vzdušné oblečení, ve kterém se dáma cítí dobře, není úplně jednoduchá věc.

S přibývajícími roky se mnoho žen čím dál více zamýšlí, co pro ně je či není takzvaně vhodné. Zatímco některým připadá naprosto v pořádku chodit v teplých dnech v tílku na ramínka, jiné mají zásady, že od určitého věku je vhodnější se zahalovat. Což ale v horku, které v poslední době jara a léta přinášejí, není také ideální.

A tak jsou pro mnoho zralých žen velmi teplé dny spíše než důvodem k radosti, příčinou bezradnosti a přemýšlení, co si obléknout. A co teprve, když se blíží dovolená u moře, pobyt v lázních a podobné příležitosti, kdy žena chce vypadat dobře, ale zároveň si už vzhledem k vyššímu věku nechce obléknout lehké šatičky, jaké nosila ve třiceti.

Velmi často si dámy komplikují život zbytečně. Ty, které si našly svůj styl, zpravidla mají co obléknout i ve velmi teplých dnech. Vítězkami jsou obvykle ženy, které sázejí na lehké, vzdušné materiály, jednoduché střihy, decentní barvy. Když je toto splněno, není nutno se bát občas i něco více či méně odhalit.

Tady je malá inspirace, jak různě je možno se  na teplé dny připravit. Ostatně, právě nyní se ještě dají ve slevách najít zajímavé kousky z loňských letních kolekcí a mnohdy jde právě o takové oblečení, které nepodléhá různým módním vlnám.

móda
Hodnocení:
(4.9 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Jirak
no tak z toho by byla moje manželka nadšená. dala by max 3
Věra Ježková
Hezké, líbí; vybrala bych si.
Zdenka Hillová
Hezké modely určitě bych si vybrala
Jana Šimonová
Příliš široké kalhoty, ani kalhoty s varhánky kolem rozkroku bych zrovna nedoporučila, a radši vůbec nenosila, a to v žádném věku. Širokánské jsem nosila v pubertě, chodí se v nich blbě a člověk sebou sekne, ani neví jak - donohavice se chytí bota a je vystaráno. Jinak dík za inspiraci.
Marie Ženatová
Modely jsou moc hezké, vybrala bych si.
Eva Sedláková
Pár kousků z nabídky mám... :-)
Jana Kollinová
Líbí se mi model na titulní fotografii. Líbí se mi i modely z nabídky, jenom v létě řeším zda je vhodné v mém věku ukazovat obnažená ramena.
Marie Seitlová
Vybrala bych si, líbí se mi.
Jana Šenbergerová
Také bych si vybrala.
Jarmila Komberec Jakubcová
Velmi pěkná inspirace pro letní dny.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.