Hudba Praha band oslaví své výročí 
v Malostranské besedě
FOTO: Hudba Praha

Hudba Praha band oslaví své výročí
v Malostranské besedě

2. 3. 2020

Hudba Praha band, přímá pokračovatelka legendární kapely Hudba Praha, je stále při síle a její koncerty se vyznačují nebývalou chutí do hraní a spoustou energie. Své čtyři roky své existence oslaví to koncertem 11. března v Malostranské besedě.

Působí v ní spoluzakladatelé kapely Jasná Páka i dlouholetí členové Hudby Praha, rockové ikony přelomu století. Charakteristický zvuk této rockové kapely vytváří nabroušené kytary bratrů Bohumila a Vladimíra Zatloukalových. Jsou masivně podporovány skvělou basou Jiřího Jelínka a bubeníkem Pavlem Skalou, jehož razantní, přesné a dynamické hraní je motorem kapely. Frontman s nezaměnitelným hlasem Zdeněk Hnyk je posluchačům znám mimo jiné jako moderátor Radia 1. Součástí kapely jsou i vokalistky Lucie Lu Jandová, Míša Šponar Fojtová a Jarmila Jamajka Koblicová či saxofonista Jakub Douda.

Hudba Praha band hraje na svých koncertech v originálních, autentických aranžích osvědčené hity Jasné Páky a Hudby Praha jako Zákon, Paralet nebo Máma táta. V Malostranské besedě zazní i nové skladby, které budou součástí připravovaného CD.

hudba
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.