Sedm úkolů slovy
Foto: autorka

Sedm úkolů slovy

28. 3. 2020

Tyto dny jsou jeden jako druhý, ráno asi hodinu cvičím, snídaně obvykle nějaká kaše – oves, pohanky, jáhly apod., běžný úklid spojený s pohledem do lednice – co bude dnes k obědu? Obvykle jednoduchá a rychlá jídla vítězí. Po obědě šiji a šiji, rozdávám roušky. Když už doma nemůžu vydržet, krátká procházka. Do obchodu 1x za týden. Denně aspoň jeden telefonát s některou kamarádkou, a že jsou dlouhé (někdy až moc). Pozoruji, že si teď všechny rády povídají. PC pouštím až večer, přečtu zprávy, navštívím i60 a další oblíbené weby, potřebovala bych udělat pořádek ve fotkách. TV téměř nesleduji, stejně mi chybí čas na čtení, malování, hudbu.

Úkol ze školy splněn bez problémů, uvidím, jestli dobře. Na výběr oblíbené věci nemám čas, i když právě mě napadá – vytáhla jsem velkého medvěda, kterého jsme dostali k vítání syna, občas si ho teď pochovám (špatné slovo v tyto dny) nahrazuji - pohoupám.

Nejzazší vzpomínku mám ze školky, kdy jsem se snažila „podvést“ kamarádku, neměla jsem z toho dobrý pocit, od té doby se snažím nepodvádět. Kamarádka mi zůstala do dnešních dnů.

Závěr: chybí jen bod 3 – nouzi nemám, v poslední době víc experimentuji, ale jím v podstatě to, na co jsem zvyklá.

Můj příběh
Autor: Irena Drob
Hodnocení:
(5.2 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Také oceňuji stručné a věcné shrnutí a děkuji.
Martina Růžičková
Prima shrnuto a sepsáno :-).
Marie Měchurová
Irenko, ty jsi taková praktická a rozumná za všech okolností. Přeji ti hodně zdraví a radosti ze života. Máme štěstí, že nám to kamarádství vydrželo od školy až po sem....
Soňa Prachfeldová
Prima plnění i shrnutí. Když si dává člověk dohromady svůj vnitřní svět při plnění úkolů, zabere to dost času. A to je dobře. Už se z nás stávají povídkáři, umělci, cvičenci, filosofové ...
Eva Mužíková
Irenko, jednoduše a věcně. Chválím. Bertice
Dana Puchalská
Líbí,.... :-) :-) :-)
Zuzana Pivcová
No, prima, jde to i takhle. Díky, Ireno, a mám méně práce. :-D :-D

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.