První jarní vycházka
Foto: autorka

První jarní vycházka

27. 3. 2020

Naše děti se usnesly, že moje imunita po měsíčním pobytu v nemocnici je mizerná, a proto nesmím vycházet z domova. Povolily mi jen kontrolu u lékaře. Z obavy, že za dveřmi bytu na mne číhá koronavirus, jsem domácí vězení neporušovala. Vydržela jsem celý týden.

První jarní pondělí bylo jako vymalované. Zbytky sněhu, mráz a modrá obloha byly velkým lákadlem. Byla jsem zvědavá, zda noční mráz přežily kytky na mé mini zahrádce před panelákem a jak vypadá řeka. A taky jsem měla velkou touhu po delší době pozorovat přírodu přes hledáček fotoaparátu a cvakat a cvakat.

S rouškou na obličeji a fotoaparátem na krku jsem vyrazila na svoji první jarní vycházku. Před panelákem jsem fotila kytky, které naštěstí přežily návrat zimy, a kosa, který ochotně pózoval. Ani řeka nezklamala, bylo co fotit. Největším zážitkem bylo pozorování páření kachen divokých. Co se mi podařilo zachytit, můžete vidět ve fotogalerii.

Přeji všem krásné jaro a příjemné toulky přírodou.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Aničko díky za krásný článek a ještě krásnější fotografie. Ale chudák kachna, když mají o ni zájem hned 2 kačeři!
Irena Mertová
Taky se mi stýská po přírodě. Hezké fotky. Přeji hodně zdraví !
Zuzana Pivcová
Aničko, u vás je krásně. Příroda si jede po svém. Někdy si tak říkám, jestli je ráda, že si od nás poněkud oddychla, nebo se jí přece jen trochu stýská. Mně tedy ano. Kolečko, které vždy opíšu na sídlišti, mi moc přírodních krás nenabízí. Ale i tak je to fajn!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...