Na palubě najdete lék proti špatné náladě. Od 1. května na Máchově jezeře startují vyhlídkové plavby
FOTO: regatamachovojezero.cz

Na palubě najdete lék proti špatné náladě. Od 1. května na Máchově jezeře startují vyhlídkové plavby

30. 4. 2020

Je mnoho receptů, jak se v čase epidemie rozptýlit. Naštěstí se život pomalu vrací k normálu, a tak si můžete dopřát zábavu, která k tomuto ročnímu období od nepaměti patří. Na hladinu Máchova jezera již byly spuštěny lodě tamní flotily.

„Po dohodě s hygieniky a po respektování všech přísných opatření zahájíme v pátek 1. května vyhlídkové plavby po Máchově jezeře,“  uvedl Vladimír Reichert, ředitel společnosti Regata Máchovo jezero.

Od začátku května bude možné o víkendech a o svátcích absolvovat  vyhlídkovou plavbu v časech 13., 14., a 15. hodin. Cena pro dospělého činí 140 korun, děti od čtyř do 15 a senioři od 70 let pak zaplatí 70 korun. Vstupenky je možné zakoupit přímo u kapitána.

První loď, kterou tento pátek poplujete je Hynek , slavící letos úctyhodných 90 let. Její kapacita je 70 míst, ale při omezení dle návrhu hygieniků bude vytížena maximálně na 50 %.V záloze je také na vodě největší z flotily třicetimetrový Máj, který pojme 250 lidí. Avšak v současné situaci bude rovněž obsazen z poloviny. Lodě jsou vybaveny dezinfekcí, pasažéři musí mít roušky a na palubách se nebude podávat občerstvení. Pravidelně se vyplouvá z přístavu v Doksech.

Další informace získáte na adrese www.regatamachovojezero.cz.

cestování
Hodnocení:
(5 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Určitě bych do toho šla, kdyby to bylo blíže mého bydliště

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.