Maxi šaty sluší v každém věku
Ilustrační foto: pinterest.com

Maxi šaty sluší v každém věku

8. 6. 2020

Dlouhé šaty. Hodně dlouhé. Nejméně do půlky lýtek, nejvíce až ke kotníkům. Rozevláté, z tenkých látek. Některé ženy se celý rok těší, až je v létě vytáhnou z šatníků. Jiné se k nim staví rezervovaně a říkají: To se pro mě nehodí. Což je chybná úvaha.

Pokud jsou maxi šaty ušité z lehké kvalitní látky, odpadá riziko, že v nich žena vypadá jako v pytli. Jsou vzdušné, splývavé, a tudíž sluší i dámám plných tvarů. Mohou být vzorované i jednobarevné. A jejich hlavní výhoda? Velmi dobře vypadají v kombinaci s pohodlnými nízkými botami. Teniskami, balerínami, sandály na pohodlné vyšší podešvi. Rozhodně se k nim hodí lépe, než k lodičkám na podpatku.

Takové šaty jsou totiž samy o sobě romantické, takže neškodí je takzvaně shodit něčím pohodlným sportovním. Už zmíněnými pohodlnými sandály nebo teniskami nebo třeba džínovou bundičkou nebo ležérním rozpínacím svetříkem. Je to oblečení, ve kterém vypadají dobře dvacetileté slečny stejně jako sedmdesátileté dámy. Ale hlavně je pohodlné a ideální do teplých dnů.

Jde jen o to se dlouhých šatů nebát, zkusit je. Mnohé ženy, které to udělaly až ve vyšším věku, se s nimi spřátelily tak, že jich mají v šatníků několik.

Tady je malá inspirace, co vše je možné si pod pojmem maxi šaty představit.

móda
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Molková
Obrázek 1-5, hezké. Obrázek 6, velmi vtipné.
Lenka Kočandrlová
Číslo 6 zřejmě strašák do pole se zelím....Jednička vypadá,ale pro mne to není.Rozedřela bych si stehna,tak sukně ani šaty nenosím,jen kalhoty,kraťasy a bermudy.
Dana Procházková
Mám ráda dlouhé lehké šaty, ale s rukávem nejvýše k lokti, s delším bych si připadala v létě taková celá zahalená.
Soňa Prachfeldová
Moc ráda nosím dlouhé šaty i sukně, příjemné oblečení v létě. A myslím, kdo to zkusí , nebude litovat.
Olga Škopánová
Na štíhlých vypadají dobře, na plnoštíhlých strašně.
Zdenka Jírová
Už se těším, až počasí dovolí vytáhnout ze skříně lehké, dlouhé sukně a tričko. Mám jich několik a velmi ráda je nosím.
Marta Kucharovičová
Pôsobí to pekne žensky, ale fakt je to nepraktické. Dlhými šatami človek zametá schody. Pri sedení sa váľajú po zemi. A už vôbec neviem, ako by som zvládla toaletu. Kritika modelu č.6 je nespravodlivá. Pani si obliekla to, čo sa jej páči. Možno nemá postavu manekýnky, ale kto v našom veku ju má. Zato v našom veku, by nám prislúchalo akomak pokory.
Naděžda Špásová
Ta šestka je vtip? Nebo by se nějaká korpulentní žena do toho navlíkla? No pak potěš pánbůh. Dlouhé šaty nenosím, ještě tak do půlky lýtek.
Marie Seitlová
Všechny šaty jsou pěkné až na 6. Šaty moc nenosim, mám ale lehkou sukni, tu mám ráda.
Jana Šenbergerová
Přestože jsem kalhotový typ, v létě nosím dlouhé šaty ráda. Musím zkontrolovat, jestli se do těch, které mám, ještě vejdu. Šestka je správná ranařka. Tak bych nebyla schopná jít ani na maškarní, ona zřejmě s přehledem kamkoliv. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%