Fotoreportáž: Za každého počasí
Foto autorka

Fotoreportáž: Za každého počasí

2. 7. 2020

V sobotu 27.6.2020 jsme se s manželem zúčastnili v mém rodišti oslavy 70. narozenin mé sestry. Počasí vypadalo nadějně, žádné deště, natož bouřky. Začátek byl od 15.00 a sem tam se už začínaly kupit mráčky. Běhen pár hodin se změnily na mraky, a to bouřkové. No, nebudu vás napínat, jak rychle průtrž mračen s bouřkou a slejvákem začala, tak rychle také odešla. Foťák byl samozřejmě se mnou, tak jsem se to snažila trochu zdokumentovat. Oslavu to nezkazilo, vše bylo krásné a pohodové. No, a v neděli odpoledne, když jsme se vraceli do Ústí n/L, se to zopakovalo. Bouření jsem v autě neslyšela, ale déšť se střídal se sluncem, a to celou cestu.

Fotoreportáž jsem takto nazvala proto, že ráda fotím za jízdy autem, samozřejmě jako spolujezdec. A protože celou cestu  bylo  počasí jako na houpačce, je to možná na některých fotkách vidět. To jen pro případ kritiky od mistrů fotografů.

Šťastné a pohodové léto všem!!

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Lenka Hudečková
Nadi, taky ráda fotím za jízdy v autě, máš pěkní fotky, ne že ne :-)
Soňa Prachfeldová
Pohotové a pěkné, Moc se mi líbí, jak zachycuješ pohotově zvraty počasí.
Naděžda Špásová
Děkuji za vaše příspěvky, cením si toho. :-)
Helena Votíková
Naďo jsi mistr fotodokumentace. Moc pěkné.
Elena Valeriánová
To je dobře, že jste si oslavu hezký užili. A ty navíc ještě taky focení, abys to pro nás mohla všechno zdokumentovat. To je paráda. Připadá mi, že jste na těch silnicích byli sami. Nikde nikdo. Líbí se mi na zahradách vyvýšené záhony, něco takového jako máš na fotce.
František Matoušek
Hezká fotoreportáž. Taky mám rád fotky z auta, bohužel já řídím, tak to musím někdy jistit-zpomalím a nikdo přede mnou, nikdo za mnou a cvak. Ne, nebojte se, nedělám to často. Když je něco zajímavého raději si (pokud to jde) zastavím.
Eva Mužíková
Nadičko, Tvé fotky z auta mám ráda. Jak o děláš, že nejsou rozmazané?? Sláva, nezdar výletu.....
Irena Mertová
Děkuji , hezky jsem se s tebou projela :-)
Anna Potůčková
No dle fotek to vypadá na slušnou bouřku. Fotky jsou takové jaké při bouřce mají být, pokud nesvítí sluníčko, tak se nemůžou čekat zázraky, navíc za jízdy.
Dana Puchalská
Jsem asi nějaká jiná než ostatní. Protože já mám bouřky moc ráda. A Ty fotografie co jsou u článku jsou krásné. A koukám jak to dítě že dálnice i silnice jsou úplně prázdné a opravené. Nebo ne?

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.