Fotoreportáž: Nuda nemá šanci
Foto autorka

Fotoreportáž: Nuda nemá šanci

13. 7. 2020

Mám tím na mysli, že když je nedělní odpoledne, máte dva procházky chtivé pejsky, pár kilometrů od domu krásné Jezero Milada, nebe sice pod mrakem, ale bez deště, tak se moc dlouho nerozmýšlíte. Byli jsme tam naposledy koncem března, kdy bylo vše ještě skoro v zimním spánku. Tentokrát jsem se těšila na rozkvetlou přírodu a věřte, že Milada nezklamala. Soustředila jsem se tedy spíše na rostlinstvo kolem vody, i když tu jsem samozřejmě fotila taky.

Rozhodně nečekejte názvy květin, to opravdu nevím, naopak čekejte větší množství fotek, protože vybrat ze 130 snímků celkem povedených fotek takové množství, aby byl potencionální čtenář spokojen, to tedy fakt nejde. Nechám na vás, zda budete mít chuť a trpělivost pokochat se kytičkami, stromy, vodní hladinou a oblohou nad hlavou.

Přeji pohodové léto všem!

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Prima fotoprocházka :-)
František Matoušek
No, a já se válel v křesle. Pěkné
Irena Mertová
Díky za novou procházku, moc hezké fotky a příroda :-)
Naděžda Špásová
Jsem moc ráda, že se se mnou procházíte. :-) Eli, je tvoje, fotila jsem to z železného můstku nad stavidlem. Ještě jednou díky všem. :-)
Marie Seitlová
Naďo, pěkně jsi zdokumentovala vaši procházku. I já jsem se s vámi ráda prošla.
Věra Ježková
Naďo, ač se nekochám (kdysi při poznávacím zájezdu v Itálii nás průvodkyně k této aktivitě neustále vyzývala a od té doby to slovo nemám ráda), fotky jsem si ráda prohlédla a moc se mi líbily. :-)
Elena Valeriánová
Ty fakt nejsi žádný troškař :-) Je vidět, že foceni oblohy a vody jepro tebe radost. Ja si pro sebe vybírám foto 5274. Ještě to číslo pro jistotu zkontroluji :-)
Anna Potůčková
Tvé toulání at se psem či bez něj mám moc ráda - to platí i samozřejmě o fotkách!
Jana Šenbergerová
Naďo, parádní záběry a fantastické nebe.
Jan Zelenka
U jezera jsem bohužel ještě nebyl. Ale v sedmdesátých letech jsem stál s kamarádem na okraji obrovského povrchového dolu, ze kterého se během jednoho desetiletí stal tento moc pěkný kout severních Čech. Tvář této krajiny byla v sedmdesátých letech zcela jiná. Pěkná fotoprezentace.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%