Co je láska..
Ilustrační foto :pixabay. com

Co je láska..

2. 8. 2020

Láska je krásná, když je mladá a opětovaná. Běda ale, když to tak není. Místo lásky je trápení a člověk si říká: "už nikdy". Ale život vám řekne: "nikdy neříkej nikdy". A tak láska někdy čeká za rohem a už vás chňapne pod krkem. Poslechnete a opět se zamilujete.

Někdo miluje bezmezně a upřímně, někdo lásku jenom předstírá. Láska to pozná a někdy trestá. Někdo miluje hodně často a pokaždé něco, nebo někoho jiného. Není vytrvalý, ale nevadí mu to. Lásce to ale vadí a tyhle typy moc ráda nemá. Někdo čeká na lásku hodně dlouho a dostane jí málo. Někdo necítí nic, ale láska přesto přijde a přinese mu něco hezkého.

Někdo čeká na lásku celý život, a když ji konečně najde, tak mu třeba už dlouho nevydrží. Láska nikdy nikam nemizí. Je to totiž láska a chce vás udělat šťastnějšími.

Někdo milovat vůbec neumí a nikdy se to nenaučí. Někdo miluje sebe, a tak může být zamilovaný pořád. Někdo miluje pouze peníze a bohatství, ale to se lásce hodně nelíbí.

Pravá láska je přece všeobjímající a nezištná. A tak, kdo to pochopí, toho už láska neopustí.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Daniela Řeřichová
Děkuji za milé rozjímání. Může to znít jako fráze, ale láska je pro mne největší dar. Záleží na každém z nás, jak s ním naložíme.
Hana Šimková
Naďo máš pravdu, ale snad se někdy vrátí. Věřím, že nezanikne.
Naděžda Špásová
Hanko, trochu se obávám, že pravé lásce odzvonilo. Ano láska naštěstí ještě nezanikla, je mezi námi a obdarovává ty, kteří o ní stojí, ale opravdovost se jaksi vytrácí. Láska k hmotným statkům a penězům začíná potlačovat lásku jeden k druhému.
Hana Nováková
Hano, hezky napsané, prostě bez lásky nelze žít. Neumím si život bez ní představit. Ať už je to především láska k člověku, k dětem, zvířatům, přírodě, prostě je to cit, který dal Bůh především člověku, protože láska člověka k člověku je to nejvyšší. Nelze opomenout ani jakousi lásku mezi zvířaty. Je i zajímavé pozorovat stromy, jak se ve větru k sobě sklánějí a ve vánku se dotýkají větévkami, jako kdyby se hladily a líbaly. Kdo ví? Máte pravdu, kdo miluje jen sám sebe o moc v žití na této zemi přichází.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.