Módní přehlídka ve Ville Pellé
Děkovačka na závěr módní přehlídky ve Ville Pellé. FOTO: Jan Raška

Módní přehlídka ve Ville Pellé

22. 9. 2020

Navzdory nepříznivé epidemiologické situaci se včera za přísných bezpečnostních opatření uskutečnil Fresh Senior festival pořádaný neziskovou organizací Porte.

Součástí festivalu byla i módní přehlídka portálu i60.cz, kterou již tradičně připravila stylistka Elen Zajíčková. V komorním prostředí krásné zahrady Villy Pellé na Praze 6 doprovodily ve dvou vstupech modelky a tři modely také letušky Českých aerolinií.

Návštěvníci festivalu si mohli prohlédnout oděvy z butiku Kája Fashion, módní doplňky - kabelky a špetky propůjčily modelkám firmy Elega a Berman Creazioni.

Poděkování patří také kadeřnici Martině Jeřábkové a vizážistce Pavle Zajíčkové. A v neposlední řadě společnosti Dermacol, která pro modelky a modely připravila dárkové kosmetické balíčky.

Děkujeme za hezké módní odpoledne!

Senioři a seniorky si na zahradě Villy Pellé užili i další program, například cvičení jógy, divadlo či koncert hudebního tria Ivana Hlase.

Na video z módní přehlídky se můžete podívat zde:

 

 

móda
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.8 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Polednová
Honzo, moc hezké fotky, prima akce. Kdybych byla v Praze, určitě bych se přijela podívat. Díky za zprostředkování alespoň takto.
Věra Ježková
Milý Honzo a ostatní pořadatelé a účastníci přehlídky. Někteří jsme prostě opatrnější a/nebo se víc bojíme než jiní. To byste nám nemuseli mít za zlé. Já si odpírám i jiné radosti. Pod poklopem ale nesedím. Nepochybuji o tom, že přehlídka byla skvělá.
Dagmar Bartušková
Na přehlídku jsem se chystala, ale myslela jsem, že byla zrušena ze stejného důvodu jako Řevnice. Tím víc mě to mrzí, přišla bych v roušce, tak jako na jiné akce. Určitě to byla úžasná akce, tak jako ty přehlídky předchozí. :-)
Jan Raška
Kritizovat akci jen tak od počítače bez znalosti věci je poněkud nefér. My jsme setkání v Řevnicích sice raději zrušili, organizátoři Fresh Senior festivalu měli větší odvahu a udělali dobře. Kdo se bál, nešel, kdo se nebál, přišel a odměnou mu bylo pěkné odpoledne. Jak psala Helenka V., akce byla venku, s rouškami, rozestupy, pod dohledem radního Prahy 6 - lékaře. Módní přhlídka měla velký úspěch, Elen i zaa ztížených podmínek odvedla opět skvělou práci, stejně jako její kolegyně. Bylo mi proto potěšením předat zlaté taštičky...
Alena Várošová
Zřejmě navzdory covidu Módní přehídka se povedla,vždytˇtam má Elen své osvěčené pražačky - modelky.Tak nechápu na co chce Alena vědět jejich jména..Každý máme jinou představu a jiné názory nejen na přehlídku,ale i celkově na život v covidu..Nakonec je to jedno zda,sedíte doma,či se jít podívat na nějakou akci.I ten co sedí doma se může nakazir při dalším setkání od těch co nevydrží ani v době covidu sedět na zadku doma. Co má být se může stát,ale nemusíme tomu chodit naproti.Práce Eleny si nesmírně vážím,hlavně v tuto dobu zorganizovat vše aby to klaplo.,tak jak to má být jednoduché zrovna není.Je to velká zodpovědnost.Toť vše.
Elen Zajíčková
Děkuji za všechny připomínky. každá mě posouvá dál. A dozvím se, co jsem nevěděla. Někdy to bolí, ale většina potěší. Brali jsme to jako zodpovědnost a závazek všichni. Ale stát se mohlo cokoliv. Vždyť se toho dnes děje tolik , a mění se vše z hodiny na hodinu. Co se týče článku, byl určitě dobře myšlen. Honzo chtěl hned informovat, já ani netušila, že ho bude další den psát. Se mnou o tom nemluvil . Nemůžu vědět vše a také už vím, že zavděčit se všem je nemožné. Mějme všichni krásný den a přejeme si hodně zdraví.
Soňa Prachfeldová
Fresh senior se povedl , díky práci všech a za to dík.
Anna Potůčková
Naprosto souhlasím s vyjádřením Ivany Kostunové. Každý má opravdu právo volby. Já sama zítra jedu na stejnou akci do Zlína. To bychom museli být všichni zalezlí jak jezevci v noře.
Alena Tollarová
Fresh senior se zkrátka nebojí a já děkuji za článek o přehlídce. Jen si myslím, že když jsou jmenovány stylistka, kadeřnice, vizážistka i firmy, přála bych i modelkám a modelům, kteří oděvy předvedli a reprezentují portál i60, aby byla uvedena i jejich jména.
ivana kosťunová
Kdo někdy pořádal módní přehlídku, ví jak je náročné dát tomu jednotnou myšlenku, sehnat modely, zorganizovat vše potřebné, nacvičit choreografii, atd. To vše si paní Elena nevymyslela pro své sebeuspokojení, ale byla součástí určitého celku, součástí nějak koncipovaného programu, kde by výpadek módní přehlídky asi dost vadil(plakáty natištěné předem, a jiné). To, že přehlídku přes tyto potíže uskutečnila, za to má můj obdiv, svědčí to o její zodpovědnosti, a schopnosti dodržet danou smlouvu. Negativní reakce nechápu, každý má přeci možnost volby. Půjdu, nepůjdu, budu předvádět , nebudu. Zlaté taštičky ani jako symbol čehosi , mně trapné nepřipadají.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.