Kila navíc opticky zmizí v rozevlátém oblečení
Ilustrační foto: pinterest.com

Kila navíc opticky zmizí v rozevlátém oblečení

26. 9. 2020

Mnohé ženy kyprých tvarů preferují velmi volné oblečení. Mají pocit, že v nich kila navíc opticky zmizí. Jiné říkají, že v takových beztvarých modelech silné dámy vypadají ještě silnější. Je to téma, které ženy probírají velmi často.

Existuje bezpočet rad, pravidel a doporučení stylistů, vizážistů a návrhářů, ale nakonec se stejně každá ženy s kily navíc musí rozhodnout sama, v čem se cítí dobře.

Zatímco některé něco ze svých kil rády ukazují světu, jiné prožijí život s pocitem, že by jim nejlépe bylo, kdyby se mohly zašít do obrovských pytlů. Některé dámy zkrátka umí svá kila hrdě nosit, jiné se za ně stydí. Faktem je, že volné rozevláté oblečení je pohodlné, dá se v něm vyrazit na různé příležitosti a často si ho oblíbí i ženy, které vlastně se za svou postavu rozhodně nemusí stydět. Je jim v něm prostě dobře.

Tak tady je malá inspirace, že možnosti, jak se obléci při velikosti XL i větší, jsou. Stačí jen pátrat v obchodech, nebát se zkoušet, umět vybírat.

móda
Hodnocení:
(3.2 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Černá dáma umí svá kila elegantně nosit.
Hana Nová
V rozevlátých oděvech se kila jen zvýrazní
Dana Hošková
Modely se mi moc nelíbí. Znám plnoštíhlé ženy, které se oblékají slušivě a lépe. Naštěstí podobný problém nemusím řešit.
Helena Votíková
Líbí se mi FOTO3, řekla bych že krátka vestička modelu moc pomohla.
Pavla Žídková
Paní s černými vlasy a brýlemi podle mě vypadá dobře téměř ve všech modelech. Asi díky úsměvu a šmrncu, který z ní vyzařuje. Blondýna v pletenině je jako jitrnice.
Danka Rotyková
Některé modely se mi líbí, ale pleteninu bych také nevolila. Nejvíce se mi líbí první a poslední model. Plusem je i to, že je manekýnka pohledná a upravená. To dělá hodně pro celkový dojem.
Hana Šimková
Jako jitrnice být nechci, ale takto rozevlátá také ne. Tak nápadná být opravu nemusím. Prostě přiměřeně je přiměřeně a každá musíme vidět jak nám to přiměřeně sluší.
Daniela Řeřichová
Osobně se domnívám, že vrstvené a rozevláté oblečení plnoštíhlým dámám moc nesluší. Sluší jim úsměv a oděv, který nezdůrazňuje nelichotivé partie. Souhlasím, že důležitá je osobnost a míra vkusu.
ivana kosťunová
Nejlépe bych se cítila ve čtvrtém v pořadí modelu.
Věra Halátová
Když to vezmu zleva doprava a pak další řádek, tak 1., 3., 6., ujdou. Ta pletenina je příšerná.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.