Inverze na 50 slov
Jana Šenbergerová

Inverze na 50 slov

10. 11. 2020

Čekali jsme, že se kolem poledne vyjasní, ale kdepak. Mlha si na nás zasedla a ani se nehne, naopak je čím dál tím hustější. Přesto jsem před polednem na okamžik zahlédla, že je nad ní slunce. Mlha nám ho pro dnešek ukradla včetně okolních kopců. Naštěstí nakonec zase všechno vrátí.

Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Pro nás v údolích je inverze nepříjemná. Když se k tomu přidá smog, tak je to zvlášť nemilé. Když se ale fotograf dostane na kopec, tak se nabízejí kouzelné záběry :-).
Alena Tollarová
My tady u nás říkáme hory nám ukradli. A tentokrát už to trvá s malými přestávkami od začátku října. Když vidím fotky z kopců s mlhou v údolích, říkám si, že jsem se měla někam vydat a užít si. Jenže teď už by nebylo nic vidět ani z Milešovky. Těším se, až se nám hory zase vrátí :)
Eva Mužíková
Nádherné fotky, je mi jedno jak vznikly, hlavně že mne zaujaly.
Dana Puchalská
Jani, mlha i inverze jsou sice protivné, ale fotky mají šmrnc. Jsou přímo snové. Děkuji.
Anna Potůčková
Zatracená mlha! Nemám ji ráda, ale fotky jsou s ní docela zajímavé a hezké!
Marie Seitlová
Zlodějka mlha, tady také krade okolí. Pěkně jsi to napsala 50 slovy.
Soňa Prachfeldová
Už aby inverze zmizela. Fota jsou zajímavá.
Jana Šenbergerová
Pro Jana a nejen pro něho. "U galerie mám tento text: 9. listopad jsme strávili v mlze. Zatímco jsme stěží viděli na protější dům, nad mlhou bylo krásně. Byly doby, kdy jsme v inverzi vyšlapali na Biskupskou kupu a pod sebou viděli, jak to asi vypadalo v pohádce Hrnečku vař. Povedlo se mi objevit webkameru nad Zlatými Horami. Inspirovalo mě to k vytvoření galerie z fotek nasnímaných v průběhu dne z webkamery." Stačí to tak? Dnes je skoro stejně jako včera. Ve městě je mlha řidší, ale vzduch chladnější. nad mlhou je bezmračné nebe. Můžete se podívat sami na této adrese: https://webcam.zlatehory.cz/archive/CAM_003_01/screen/latest-originals.jpg
Jitka Hašková
Zajímavé fotky s mlhou. Má to trvat 2 týdny podle předpovědi.
Irena Mertová
U nás je také pořád mlha, celé dny....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...