Objednejte si kalendář na rok 2021
Ilustrační foto: Elena Valeriánová

Objednejte si kalendář na rok 2021

1. 12. 2020

Portál i60 bude mít i příští rok svůj nástěnný kalendář sestavený z fotografií čtenářů. Grafický návrh kalendáře na rok 2021 je hotov, přijímáme vaše objednávky.

V kalendáři se objeví fotografie těchto autorů:

Hana Antošová, Radovan Cakl, Alena Čípová, Antonín Gerža, Miluše Hasenohrlová, Jitka Hašková, Libuše Heulerová,  Jindřiška Hubačová, Libuše Hvězdová, Věra Ježková, Dana Kolářová, Ilona Kolářová, Jan Kutílek, Marie Měchurová, Irena Mertová, Lubomír Měkota, Lenka Měkotová, Eliška Murasová,  Eva Mužíková, Šárka Nováková, Soňa Prachfeldová, Miluše Převrátilová, Hana Rypáčková, Daniela Řeřichová, Hana Starkbaumová, Zuzana Šišková, Věra Šmerdová, Naděžda Špásová, Alena Tollarová, Elena Valeriánová, Alena Várošová, Jan Zelenka, Zdenka Žichovská.

Oproti "předvýběru" snímků po fotosoutěži se počet fotografií snížil na 36 snímků (stejně jako v předchozím roce), vybrány byly fotografie, které podle grafika byly nejvíce technicky i barevně zdařilé.

Stejně jako v předchozích letech i nyní bude kalendář doplněn několika básněmi.

Podobu kalendáře najdete v příloze v pracovní verzi s červenými značkami, které samozřejmě ve vytištěném kalendáři nebudou.

Přijímáme objednávky

Cena kalendáře je stejná jako loni a činí 185 Kč. Toto je cena, která bude platit při osobním vyzvednutí, cenu balného a poštovného teprve sdělíme, musíme zjistit na České poště, případně ověříme i cenu alternativních doručovatelů jako je Zásilkovna.

Zájemce o kalendář prosíme o písemné objednání na e-mailovou adresu I60@i60.cz. Při objednávce uveďte počet kusů, informaci o tom, zda si přejete osobní vyzvednutí či zaslání a v tom případě uveďte doručovací adresu.

kalendář
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.9 b. / 32 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Na chvíli jsem se přenesla do příštího roku. Prošla jsem se jím díky kalendáři íčka. Prohlédla jsem si všechny fotografie a přečetla krásné verše. Už se těším, až ho budu mít denně před očima. :-)
Miluše Hasenohrlová
Kalendář je krásný,moje krásenky také zabodovaly.Určitě si jej objednám.
Tomáš Novák
Kalendář se mi moc líbí,objednávám na uvedenou adresu 1 ks k zaslání.
Hana Rypáčková
Objednala jsem si jeden kalendář, kdyby se někdo vypravil pro něj do redakce, přidala bych se..
Jan Raška
Dobrž den, grafický návrh kalendáře v PDF dole pod článkem už jde stáhnout. Prosíme, objednávejte kalendáře, co nejdříve, abychom věděli, kolik jich máme nechat vytisknout. Díky!
Elena Valeriánová
A já jsem teď zjistila, že jsem do hodnocení přidala tři* a vůbec netuším, kdy. Omlouvám se, to nebyl úmysl.
Jan Raška
Bohužel, kluci z IT to ještě neopravili, tak snad zítra.
Jitka Hašková
Hláška systému při pokusu o stažení: Tento web není dostupný Zkontrolujte, zda v adrese final-calendar-2021-final-znacky.pdf nemáte překlep.
Jitka Hašková
Nejde pdf stáhnout, to Final se přidá k názvu a vloží se za něj - (pomlčka), _ (podtržítka) systém změní na - (pomlčky).
Helena Jelínková
Také jsem se pokoušela otevřít PDF a stále to nejde. Jinak kalendář je krásný. Asi si ho také objednám.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.