Tak a jsem bez oběda.
Ilustrační foto: pixabay.com

Tak a jsem bez oběda.

13. 2. 2021

Chodím na íčko ráda, protože alespoň styk listovní se živými lidmi mi zachovává duševní zdraví. Vždy se těším, co si přečtu nového, co obohatí mé znalosti, kam se podívám s některým pisatelem, cestovatelem do světa, jaké nové fotografie uvidím.

No, znáte to asi také. A to jsem udělala  také dnes. Abych neztrácela svůj drahocenný čas, dala jsem si vařit rýži k obědu. Vím, že se má vařit dvacet minut, a tak využiji čas na íčku.

Přečetla jsem všechny nové články a objevila také skrývačky. Skrývačky mám ráda, a tak jsem se do toho dala. Nejvíce času jsem strávila hledáním kachny. Také hledání jedenácti obličejů nebyla žádná hračka, ale zvládla jsem to.

Když se tak raduji, tak najednou ke mně přichází z kuchyně zápach připálené rýže. Igelitový sáček, ve kterém rýže byla, se připekl ke dnu, přidala se i zčernalá rýže a kastrůlek se asi také nedá zachránit. Zjišťuji, že mám po obědě a ještě  musím v této zimě hodně větrat.

Íčko, íčko, máš u mne béčko.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Doušová
Snadno se na sporáku něco zapomene a je z toho připálenina a nemusí to být jen kvůli i60. Hano ,mě to také poučilo a už na sporáku nikdy nic nenechávám ,když jdu na počítač.
Hana Rypáčková
Mám časovací vajíčko. Sice, když zazvoní , jdu se podívat ke dveřím ,kdo jde. Ale jdu okolo kuchyně a tak to nespálím. Ale jak to smrdí, vím.
Soňa Prachfeldová
Občas se to stane i nejlepšímu kuchaři. Hlavně když nic nechytne.
Marie Novotná
Nastavený čas v mobilu to jistí venku, ale i doma. Ano, jsem s vámi v řadě,, časovačů".
Alena Vávrová
Zuzko, "šťastná to ženo!" Já si nyní musím dávat "majzla", rozbil se mi kuch. minutovník a kde vzít a nekrást nový. To byla moje záchrana, bez něj jsem od vaření do obýváku neodešla.
Eva Mužíková
Hani, nejsi v tom sama. Mně se podařilo díky íčku připálit brambory, několikrát vyvařit vodu a připéct závin i sekanou....... Od té doby si také nařizuji časovku.:))
Marie Faldynová
Kombinace počítače a vaření se neosvědčila ani mně, a ani to nemusí souviset s íčkem. Hrnec po posledním připálení jsem na štěstí umyla, ale plastový sáček v tom na štěstí nebyl.
Dana Puchalská
Hani,kdo z nás nic nepřipálil,jako by sem nepatřil.
Dana Divišová
Jsem taky v řadě. Úplně nejhorší je to v létě, když vylezu na zahradu. Tam ustřihnu, tam vyrýpnu, hodím trávu slepičkám, zaleju kytičky v truhlících. Na vaření úplně zapomenu. A pak dva dny větrám...
Zuzana Pivcová
Musím se trochu smát. Já mám spolu s íčkem zapnutou tak akorát rychlovarnou konvici a ta se naštěstí vypne sama. :-D

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...