Zdravý doping
Foto autorka

Zdravý doping

16. 2. 2021

Druhá únorová neděle se probudila do jasného a slunečného dne. Slunce se zase ukázalo v celé své kráse a zvalo na procházku do přírody. A tak se stalo, že místo kávy po dobrém obědě jsme vyrazili ven, kafe neuteče.

Tentokrát jsme si vybrali Skorotice, což je okrajová část města, která je nedaleko našeho sídliště. Rostou zde domy jako houby po dešti, jeden vedle druhého. Příroda je tu hezká, ale soukromí obyvatel je na nule. Jak se říká, vidí jeden druhému do talíře. Bydlet bych tu fakt nechtěla.

Samozřejmě, že foťák byl nezbytnou součástí naší procházky. Chodili jsme bílou krajinou, cesty byly projeté, ale nesolené, modrá obloha  bez jediného mráčku byla třešničkou na dortu této procházky. Cítila jsem, že tenhle přírodní doping mě hezky nabil před zítřkem, kdy mě čeká jedna nepříjemnost, a to test na covid. Vzhledem k tomu, že se učím vyznat se v nové úpravě fotek, prosím o shovívavost. Příště to snad bude lepší.

Zvu vás na procházku Skoroticemi a přeji všem pohodu a zdraví. Už se opravdu těším na jaro.

 

cestování výlet
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Irena Mertová
Hezká procházka :_)
Marie Měchurová
Letošní zima byla pro fotografy příznivá. Vaše hezké fotky nepotřebují žádnou úpravu. Hezká procházka.
Hana Rypáčková
Hezké. Prima, že si všude , nejen na horách, sníh užíváme...
Marie Novotná
Sníh, slunce a modř. To je nádhera.
Naděžda Špásová
Děkuji za vaše slova chvály, moc děkuji. Bylo tam moc hezky. :-)
Jan Zelenka
Moc hezká procházka, Naďo.
Helena Přibilová
Jelikož nám současná situace nedovoluje cestovat, jsem vděčná za každou vycházku, třeba i tu virtuální. Ráda jsem se s Vámi prošla dalším místem naší krásné země.
Jitka Hašková
Díky za krásnou procházku.
Soňa Prachfeldová
Moc hezka procházka , také ráda procházím různé obce a krajinu kolem. Hlavně, že sis dobila baterky a výsledky testu ok.
Anna Potůčková
Nadi děkuji za tuto krásnou zimní virtuální procházku míst, kde ty bydlíš. Moc hezké zimní fotky. Takový doping mám také ráda, a jedno je jisté, že se z něj člověk neopije a nebolí ho hlava a je tomu zcela naopak.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.