Tohle už není můj svět!
Ilustrační foto: pixabay.com

Tohle už není můj svět!

17. 2. 2021

Dánsko v prosinci minulého roku přijalo změnu zákona, na jehož základě může být za znásilnění považován jakýkoliv sexuální akt bez jasného souhlasu obou, případně všech "zúčastněných" osob. Toto téma se živě diskutuje i v dalších státech jako jsou USA, Velká Británie, Německo a nepochybně bude projednáno i v EU, která již za dobu své existence doporučila a schválila slušný počet podobných "šíleností".

Co k tomu dodat? Vždy si pokládám základní otázku "Komu to poslouží a kdo z toho bude mít největší zisk"? V tomto případě jsem rychle dospěl k závěru, že se taková "zhovadilost mohla narodit" v nějaké právnické firmě, kde se už těší na obrovské zisky. Zásah do intimních záležitostí miliónu lidí jim vrásky na čele neudělá. Po "sexuálním harašení", nepřiměřené propagaci homosexuality a dalších snah o rozbíjení klasické rodiny tady máme další záměr o "oslabení západoevropské civilizace", což je cílem podivných korporací, které se snaží o nastolení tzv. "Nového světového řádu"!

Jsem rád, že jsem starý, a doufám, že se nedožiju doby, kdy si mladí lidé u nás budou pomocí mobilní aplikace vyřizovat souhlas k něčemu tak ryze přírodnímu a nevýslovně krásnému, jako je tělesná láska!

vztahy a sex
Hodnocení:
(5.2 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Dobrý den, pane Soukupe. Mne zaujala krásná fotografie, odvážná. Tu jste vybral Vy? Myslím, že jste zde ještě nebyl, když jsem uveřejnila fotografii uměleckého díla...a to bylo rodeo! Posílám odkaz, pokud budete mít zájem. https://www.i60.cz/clanek/diskuze/17971/pocatek-sveta-aneb-tak-trochu-slitrovska-rikanka#article-discussion
Eliška Murasová
Kdyby to nebyla skutečnost, myslela bych si, že je to nepovedený vtip. Divný svět ...
Václav Soukup
V ohrožení jsou hlavně muži, kteří si od partnerky souhlas nevyžádají. Mohou se stát snadnou obětí různých vyděraček, které dostanou zálusk na jejich peníze. Policie a soudy na ně budou hledět jako na viníky, kteří porušili zákon ! Pan Farský mně moc pobavil, domovní důvěrnice by byla asi fakt těžká překážka !
Zdenka Soukupová
No, potěš pánbu. To je fakt asi začátek konce. Snad se to zase zvrtne k lepším časům.
Zuzana Pivcová
No, je to hodně ujeté, ale něco pozitivního naopak neschválí. Jenže on tu pozitivitu vnímá každý podle svého.
Libor Farský
Ještě by měl dát k tělesnému styku souhlas nějaká domovní důvěrník ... :-)
Naděžda Špásová
Další zhůvěřilost je na světě. Tohle vzniká z nudy, politici už neví roupama co dělat. V Polsku je to podobné.
Jana Šenbergerová
Zatím všechny civilizace zanikly, protože nepochopily a nepoučily se z chyb těch předcházejících. Zřejmě kráčíme v jejich stopách. Nu což, povstanou nové, někdy možná i konečně lepší.
ivana kosťunová
nemohu se dívat na to, jak naše civilizace páchá dobrovolnou sebevraždu.
Irena Mertová
A ten souhlas musí dát oba partneří? Jako že třeba neznásilnila žena toho pána? - No, je to takové docela nelidské... snad nevyhyneme....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.