Prý mula by se chovala lépe než Prymula
Roman Prymula už není poradcem premiéra Babiše. FOTO: FTV Prima, CC BY 3.0, /commons.wikimedia.org

Prý mula by se chovala lépe než Prymula

18. 2. 2021

Předseda vlády Andrej Babiš ukončil spolupráci s Romanem Prymulou poté, co jej novináři vyfotili v hloučku fandů fotbalové Slávie, ačkoliv pár hodin předtím ordinoval Česku tvrdý lockdown.

Plukovník Prymula, lékař, propagátor čínské medicíny, obchodník, držitel nejvyššího státního vyznamenání - Řádu Bílého lva a také odborník na epidemie definitivně ztratil premiérovu důvěru. Podle Babiše postrádá sociální inteligenci a chová se papalášsky.

Po dlouhé době s Andrejem Babišem souhlasím. Je nemožné vyžadovat po lidech, zdecimovaných ročním stresem z nákazy čínským virem, aby se chovali ukázněně, když se největší české epidemiologické eso chová hůř než mula (kříženec osla a klisny), tedy jako vůl. Odpoledne národu sdělí, že o rozvolňování protiepidemických opatření nemůže být řeč, protože počty nově nakažených si naopak žádají tvrdý locdown, no a pak si odskočí s dalšími fandy (mezi kterými seděl mimo jiné i kancléř Mynář) na fotbal.

Už teď se těším na jeho výmluvy. Tentokrát už mu je ale nebudou diktovat Babišovi píáristé, bude se muset vyžvejknout sám. Tedy, pokud mu nepomůže s hledáním moudrého vysvětlení jeho hloupého chování, roztomilé zvířátko z Hradu, mluvčí Ovčáček. Jak známo, Prymula je chráněncem prezidenta Miloše Zemana, který se nedávno nechal slyšet, že by Prymulu zase rád viděl v křesle ministra zdravotnictví.

Politika je opravdu divadlo, bohužel, jak vidíme na rostoucím čísle zemřelých, nehrají se teď komedie, ale jen tragédie. A v nich místo herců loutky se zvířecími mozky.

 

koronavirus politika
Hodnocení:
(4 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Milan Milan
Já nevím, ale zaregistroval jsem že p. Prymulaja je naočkován a měl udělaný i negativní test. To prý byly podmínky pro účast na tribuně. Co teda jako porušil, že jej všichni odsuzují??
Helena Jelínková
S panem Váchou v jiných věcech nesouhlasím, jako s tím Sputnikem. Ale v tomto má pravdu. Politici by se měli chovat zodpovědně a jít příkladem. Jen se mi nelíbí to přirovnání. Pak se není co divit, že lidé nařízení nedodržují. A také bude tato situace, co je teď trvat déle.
Růžena Břendová
Já osobně s p. Váchou nesouhlasím a vůbec se mi nelíbí jeho sprostota - přirovnávat pana Prymulu ke zvířeti. P. Vách ukazuje svoje morální nekvality. Chudák. Souhlasím s paní Řezáčovou, neb také nechápu proč tolik nenávisti, závisti a žluči. P. Vácha musí být zakomplexovaný, sám se sebou nespokojený tvor, který si to vybíjí na druhých.
Jitka Caklová
Evo, pozdě bycha honiti, ale jinak, fakt dobrá přihrávka na smeč :-) :-) :-)
Eva Mužíková
Znám dobře hospodářská zvířata, ale s neukázněným volem jsem se nikdy nesetkala. Takže to přirovnání mi nic neříká..... také jsem neměla článek, ani některé příspěvky číst..... Už se stalo, pokračovaní dál beze mne. Určitě se zde plodná diskuse rozjede, nebo že by jen monolog??? Pane Nebuželský, mluvíte mi z duše, děkuji Vám.
Věra Ježková
Pane Vácho, v zásadě s vámi souhlasím, ale nelíbí se mi ta zvířecí přirovnání.
Věra Ježková
Pane Vácho, v zásadě s vámi souhlasím, ale nelíbí se mi ta zvířecí přirovnání.
Václav Soukup
V tomhle případě se musím pana Prymuly zastat ! UEFA dala k tomuto experimentu " zelenou ", protožeje třeba hledat cesty, jak s covidem žít ! Neustálé zákazy výsledky nepřinesly !
Jitka Caklová
A o tom to celé je, "já si mohu říci to svoje a vy držte hubu a krok". :-) :-)
Jitka Caklová
Když není nutné reagovat, pane Antoníne, tak proč reagujete na mě? Proč si nemyslíte svoje, neděláte podle vlastního rozumu a nekoukáte, kdo sedí vedle Vás, a co na to on.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.