Vítěz Austrlian Open Novak Djokovič. FOTO: tennishead.com
Kdo vyhrál naši tenisovou tipovačku?
21. 2. 2021
První letošní tenisový grandslam - Australian Open skončil. Vítězi dvoutýdenního klání se stali Japonka Naomi Ósakaová a Srb Novak Djokovič. Titul z Melbourne ale putuje i do Česka, díky Barboře Krejčíkové, která vyhrála turmaj v mixu po boku Američana Rajeeva Rama.
Český tenis byl v Austrálii vidět i díky dalším českým tenistkám. Do finále ženské čtyřhr se dostaly Barbora Krejčíková spolu s Kateřinou Siniakovou, skvělou formu v Melbourne předvedla Karolína Muchová, která došla až do semifinále, kde padla s Američankou Bradyovou.
Pro české fanoušky, ale i pro soutěžící v naší tenisové tipovačce bylo však asi zklamáním brzké vyřazení nejlepších českých tenistek Karoliny Plíškové a Petry Kvitové. Právě tyto dvě tenisové dámy byly v tipovačce uváděny nejčastěji jako vítězky Australian Open.
Jak to tedy dopadlo?
Ještě před posledním finálovým zápasem mezi Djokovičem a Medveděvem byl v čele tipovačky pan Miroslav Országh se 151 body před paní Jitkou Chodorovou a paní Libuší Křapovou, které měly obě 144 bodů.
Po započtení tipů na poslední zápas turnaje a tipu na celkového vítěze Australian Open mezi muži, vypadá konečné pořadí teniové tipovačky takto:
1. místo - Miroslav Országh 176 bodů
2. místo - Jitka Chodorová 171 bodů
3. místo - Luboš Suchý 168 bodů
Gratulujeme prvním třem vítězům, kteří se mohou těšit na knižní ceny!
Poděkovat i poblahopřát se ale sluší i ostatním čtenářům, kteří se naší tipovačky zúčastnili a hráli ji až do konce. Tenisová tipovačka je vždy velmi těžká, ale zároveň napínavá až do konce. Tak zase někdy příště u dalších sportovních klání.
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)
Pro hodnocení se musíte přihlásit
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
22.2.2021 22:08
Gratuluji vítězům a redakci děkuji za možnost si vyzkoušet tipovat.
VANDA Blaškovič
22.2.2021 16:46
Jitko, :)
Jitka Chodorová
22.2.2021 14:47
Já taky všem děkuji, hlavně Vandě, která to snad prožívala se mnou, ostatním oceněným gratuluji, bylo to velmi zajímavé a napínavé, mně hodně pomohly otázky konečných zápasů a hlavně jsem tipovala Djokoviče a Ósakaovou. Takže sportu zdar a tenisu zvláště. Díky za takovou soutěž v této neutěšené době.
Jiřina Urbánková
22.2.2021 10:20
Blahopřeji výhercům a moc děkuji p. Raškovi za bezvadnou soutěž. Už teď se těším na další tenisovou Tipovačku.
Jana Kovářová
22.2.2021 07:35
Gratulace výhercům.
Blanka Macháčková
22.2.2021 02:40
Děkuji redakci za možnost zpestřit si tyto prazvláštní dny. Byl to litý boj až do konce. Moc gratuluji nejlepším a taky Ivaně Kostuňové, která mě v rovince zdrcujícím závěrem předstihla.:-)
Dana Puchalská
22.2.2021 00:20
Gratuluji vítězům.
VANDA Blaškovič
21.2.2021 21:19
Jitko, Ty jsi borec! A ještě jsi poskočila na druhé místo! To musíš mít radost a já s Tebou! Fakt gratuluji!
Lenka Měkotová
21.2.2021 21:12
Děkuji redakci a blahopřeji výhercům.
Marie Seitlová
21.2.2021 21:00
Gratuluji výhercům.
Načíst starší příspěvky
Zpět na homepage
Zpět na článek